Woning direct verkopen

Woning direct verkopen

Wilt u uw woning direct verkopen? Zonder rompslomp, zonder lange bedenktijden en onzekerheid of de koper de financiering wel rond krijgt, en zonder dat u steeds maar weer het huis aan kant moet maken voor bezichtigingen en Funda-foto’s? Dan is het verkopen van uw woning aan Garant-Vastgoed voor u de perfecte oplossing. 

Direct uw woning verkopen
Bij Garant-Vastgoed verkoopt u uw woning namelijk niet aan een particuliere koper, maar rechtstreeks aan een professionele investeerder. Dat versnelt het proces behoorlijk. Uw woning verkopen aan Garant-Vastgoed doet u in enkele eenvoudige, overzichtelijke stappen. U start met het aanmelden van uw woning via onze website. U krijgt dan via enkele dagen een indicatie van de prijs die we u ervoor willen betalen. Bevalt die u? Dan maken we een afspraak voor een bezichtiging en krijgt u daarna al snel ons definitieve bod. Komen we tot overeenstemming, dan kunnen we snel handelen en kunnen we zelfs de overdracht bij de notaris al binnen één of enkele weken regelen! 

Woning direct verkopen zonder voorbehoud
Het is voor u prettig om te weten dat u bij Garant-Vastgoed uw woning verkoopt zonder voorbehoud van financiering. Wel zo fijn, in een tijd waarin kopers lastiger een hypotheek krijgen en de doorlooptijd bij banken voor het aanvragen daarvan soms maanden bedraagt. Tijd die u niet heeft als u uw woning snel wilt of moet verkopen. Verkopen aan Garant-Vastgoed betekent uw woning direct verkopen. Gegarandeerd en zonder rompslomp. 

Meld uw woning vandaag nog aan!
Het verkopen van uw woning aan Garant-Vastgoed kent dus tal van voordelen, waarvan de tijdswinst de belangrijkste is. Maar ook het kostenaspect is aantrekkelijk. Want anders dan bij reguliere verkoop van een woning, hoeft u bij ons geen kosten te maken voor het verkoopklaar maken van uw woning en voor het fotograferen ervan. En courtage? Daar doen we niet aan. Nog meer redenen dus om te kiezen voor Garant-Vastgoed. Wilt u direct uw woning verkopen zonder gedoe? Meld hem dan vandaag nog aan en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn!

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Vertrouwd en veilig

Bij Garant Vastgoed werken wij met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht!