Hoe anderen snel hun huis verkochten


Lees hier wat andere klanten vonden van de service en werkwijze van Garant Vastgoed!


Familie Pawirodimedjo:
We waren al lang van plan om terug te gaan naar Suriname. Helaas duurde de verkoop van onze woning erg lang. We hadden de moed bijna opgegeven. Totdat we in contact kwamen met Garant-Vastgoed. Garant-Vastgoed kwam onze woning bekijken en bood ons een prijs waar we tevreden mee waren. Ineens moesten we anders gaan denken: onze woning was namelijk zonder voorbehoud verkocht, dus moesten we gaan plannen, inpakken, enzovoorts. Bij Garant-Vastgoed was er veel begrip voor onze situatie en we konden in onze woning blijven tot en met de dag dat we definitief naar Suriname zijn vertrokken. 


Denise de Geus:

Ik had direct 100% zekerheid over de verkoop van mijn huis.


Iris:
Zonder problemen direct verkocht.


Tilburg:
Door economische omstandigheden verloor ik een half jaar geleden mijn baan. Wij hebben twee studerende kinderen en hoewel mijn vrouw inmiddels meer was gaan werken, konden we de lasten niet meer opbrengen. We kwamen steeds aan het einde van de maand geld tekort en de schulden liepen al snel op. Het was voor ons een hele stap om onze woning te verkopen en weer te gaan huren. De fijne en vooral menselijke manier waarop Garant-Vastgoed met ons omging, heeft ervoor gezorgd dat bij binnen korte tijd van onze hoge woonlasten af waren. Inmiddels huren wij een woning en is er weer rust binnen ons gezin.


John en Bianca:

Deskundig, eerlijk en direct verkocht.


Dhr. en mw. Veeke:
In verband met onze gezondheid moesten wij gelijkvloers gaan wonen. Wij hadden direct 100% zekerheid over de verkoop van onze woning.


Fam. Smeets:
Wij hadden een monumentale woning op het oog, waar veel aan verbouwd moest worden. De bank wilde echter pas met ons verder gaan als onze woning defintief verkocht was. Na het eerste contact met Garant-Vastgoed ging alles zeer snel. Ze kwamen met een bod en kwamen de woning bekijken. Hoewel we niet de hoofdprijs kregen, hadden we wel 100% zekerheid over de verkoop en konden we door met ons monumentale pand. Al met al was het prettig zakendoen met Garant-Vastgoed. Wij zijn dolgelukkig!


Martijn:
In deze tijd je woning verkopen? Wij hadden gelijk zekerheid! Daardoor konden we verder met onze toekomstplannen.


Mw. van Nieuwburg:
De woning en tuin werden te groot voor mijn moeder. Garant-Vastgoed bood 100% zekerheid voor de verkoop van deze woning!


Meneer Mariën:
Ik woonde in een nette, hypotheekvrije eengezinswoning, maar door mijn leeftijd werd het noodzakelijk om op korte termijn gelijksvloers te gaan wonen. Blijven wonen in mijn oude woning was geen optie meer. Maar gezien mijn hoge leeftijd wilde de bank het appartement dat ik wilde kopen, niet financieren. Een kennis heeft mij in contact gebracht met Garant-Vastgoed. Ik wist dat ik niet het onderste uit de kan zou krijgen voor mijn woning, maar al met al is de opbrengst mij uiteindelijk meegevallen. Direct nadat Garant-Vastgoed mijn woning had gekocht ben ik naar de makelaar van het appartement gegaan: eindelijk kon ik het kopen. Zonder Garant-Vastgoed was dit allemaal niet mogelijk geweest. Ik wil de vriendelijke medewerkers van Garant-Vastgoed dan ook bedanken voor de fijne manier waarop zij mijn woning hebben gekocht.


Dhr. en mw. den Balvert:
De woning stond al enige tijd te koop zonder resultaat. Garant-Vastgoed kocht direct en zonder voorbehoud.


Dhr. en mw. de Graauw:

Onze woning stond al lange tijd te koop. Garant-Vastgoed kocht direct en ze boden 100% zekerheid.

Stap 1 Aanvraag-formulier

Vul nu ons aanvraagformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Stap 2 Snelle beoordeling

Onze beëdigd RegisterMakelaar taxeert de waarde van uw woning én beoordeelt of deze in aanmerking komt voor directe aankoop door Garant-Vastgoed.

Stap 3 Gratis prijsvoorstel

Wij brengen binnen 2 werkdagen na de taxatie van uw woning een bod uit.