Huis verkopen na scheiding

Huis verkopen na scheiding

Een scheiding is een nare, ingewikkelde en vooral emotionele gebeurtenis. En buiten alle emotie om, moet er ook veel geregeld worden. Het fijnst is het wanneer een van beide partners in het huis kan blijven wonen en de andere partner kan uitkopen. Maar dit is niet altijd mogelijk. Dan is het zaak om het huis zo snel mogelijk te verkopen.

Snel huis verkopen
Bij de afwikkeling van uw scheiding en de verkoop van uw huis wilt u waarschijnlijk zoveel mogelijk haast maken, zodat u snel de volgende stap in uw leven kunt zetten. Maar ook puur praktisch gezien is het handig om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. Wanneer u of uw partner een nieuwe woning wil gaan kopen of huren, is er met een verkocht huis geen sprake meer van dubbele lasten. Dat maakt het maken van een nieuwe start nét even wat gemakkelijker!

Huis verkopen in vijf stappen
Wilt u ook snel van uw woning af, zodat u de scheiding kunt afwikkelen? Dan is Garant Vastgoed voor u de juiste keuze. In slechts vijf eenvoudige stappen kunt u uw woning verkopen aan Garant Vastgoed. U begint met het aanmelden van uw woning via onze website. U hoort dan binnen twee dagen of wij interesse hebben in uw woning en in veel gevallen ook direct een bod. Denkt u dat we tot een akkoord kunnen komen? Dan maken we een afspraak voor een bezichtiging en doen we u ons definitieve bod. Komen we tot een overeenkomst? Dan kunnen we al snel bij de notaris zitten. Uw huis is zonder voorbehoud van financiering verkocht, zodat u meteen zekerheid hebt. 

Meer weten?

Wilt u ook na uw scheiding snel weer een nieuwe start maken? Verkoop dan uw woning aan Garant Vastgoed. Bied uw woning direct aan via ons formulier of neem contact op voor meer informatie. Tot snel!

Uw woning snel verkopen?

Vraag direct een bod aan

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Reviews