Huis verkopen na overlijden

Huis verkopen na overlijden

Huis verkopen na overlijden echtgenoot

U wilt er natuurlijk niet aan denken, maar het kan ook u zomaar gebeuren: een partner die plotseling of na een ziekbed overlijdt. Een verschrikkelijke situatie die niet alleen emotioneel een grote impact heeft, maar ook op financieel gebied grote gevolgen heeft. Een van de zaken om bij stil te staan is de koopwoning. Hoe zit het met de hypotheek? Wat dekt de overlijdensrisicoverzekering? En wilt u überhaupt nog wel in de woning blijven wonen? Belangrijke vragen om goed over na te denken.

Huis verkopen na overlijden ouders

Niet alleen na het overlijden van een partner, maar ook na het overlijden van uw ouders kan het noodzakelijk zijn om snel het ouderlijk huis te verkopen. Bijvoorbeeld omdat na verloop van tijd de Belastingdienst op de stoep staat voor de erfbelasting. Niet iedereen heeft genoeg geld om de bank om zo'n groot bedrag ineens te voldoen. Het huis verkopen - of laten opkopen door Garant-Vastgoed - kan dan dé oplossing zijn.

Huis verkopen na overlijden partner

Het overlijden van uw partner kan naast persoonlijke gevolgen, ook financiële gevolgen met zich meebrengen. Want wat doet u met de woning? Wellicht is het huis voor u te groot of had u geen overlijdensrisicoverzekering. In dit geval kan Garant-Vastgoed u van dienst zijn en snel zorgen voor een gepaste oplossing.

Snel huis verkopen na overlijden

Bij Garant-Vastgoed kunt u terecht als u snel een huis wilt verkopen in verband met overlijden. Wij kopen namelijk woningen op tegen de beste prijs. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de verkoop van de woning en kunt u zich volledig richten op de zaken die er op dat moment echt toe doen.

Naast de garantie dat uw woning snel verkocht wordt, bespaart u ook nog eens duizenden euro’s bij Garant-Vastgoed. Bij ons is geen sprake van courtagekosten en rekenen wij géén winstpercentage op de verkoop als u de woning rechtstreeks aan ons verkoopt. 

Meer weten over woning verkopen na overlijden?

Wilt u meer weten en snel zekerheid over het verkopen van een huis bij overlijden? Doe dan direct online een aanvraag via onderstaand contactformulier.

Veelgestelde vragen

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.