Verkopen huis voor een mooie prijs

C. Blinker, Arnhem

“Een jaar geleden kreeg ik te horen dat het niet goed ging met het bedrijf waar ik werkte. Een ontslag was het gevolg. In de maanden daarna zag ik dat ik financieel steeds moeilijker rond kon komen. Ik heb toen besloten mijn huis te verkopen. De makelaar zei dat hij de woning binnen 3 tot 4 maanden zou verkopen voor een mooie prijs. Zijn verwachting kwam echter niet uit en mijn financiële problemen stapelden zich op.

Dezelfde week al bod op woning

Ik had overwaarde op mijn woning, maar dat geld zou pas vrijkomen als de woning verkocht was. Daarom besloot ik de woning aan te bieden bij Garant Vastgoed. Dezelfde week kwamen ze nog langs en deden ze een bod op mijn woning. Ik was hier tevreden mee omdat ze me via de notaris een voorschot betaalden op de koopsom, waardoor ik financieel weer wat ruimte had. Ik kon in één keer schoon schip maken.

Snel woning verkopen

Achteraf gezien had ik mijn woning direct bij Garant Vastgoed moeten aanmelden, dan waren mijn financiële zorgen niet zo ver opgelopen. De verkoop is vlot afgehandeld en ik had direct rust en financiële armslag. Een goede oplossing voor als je snel je woning wilt verkopen!”

9
  • C. Blinker
  • Arnhem