Huis verkopen aan makelaar

Huis verkopen aan makelaar

Wilt u van uw huis af? Dat hoeft niet lang te duren! U kunt er namelijk ook voor kiezen om uw woning niet via, maar aan een makelaar te verkopen. Bijvoorbeeld aan huizenopkoper Garant-Vastgoed.

In vijf stappen uw huis verkopen
Wij kopen uw woning in vijf simpele stappen en u bent sneller van uw huis af – in sommige gevallen zelfs binnen een week! Dat is prettig, want het bespaart u veel geld. U hoeft uw huis immers niet steeds op te ruimen of verkoopklaar te maken en u bespaart er veel dubbele kosten mee. Dat is een prettig vooruitzicht.

Woning verkopen aan opkoper
Wanneer wij uw woning opkopen, heeft u bovendien niet te maken met talloze bezichtigingen. Laat uw huis opkopen door de woningopkoper van Garant-Vastgoed en u heeft snel zekerheid over uw woning. Dat is ook aantrekkelijk wanneer uw woning verkocht dreigt te worden door de bank of wanneer u gaat emigreren of scheiden. U kunt dan immers snel van uw woning af zijn en aan uw nieuwe leven beginnen. Dat scheelt u behoorlijk veel kopzorgen. Kiezen voor een professionele investeerder biedt dus vele praktische voordelen. En wanneer u kiest voor winstdeling, krijgt u ook een deel van de opbrengst!

Huis verkopen zonder makelaar
Garant-Vastgoed koopt uw woning op zonder tussenkomst van een makelaar. Daarmee bespaart u de kosten van een makelaar en hoeft u zich ook niet druk te maken om bezichtigingen, onderhandelingen of de wettelijke bedenktijd die geldt bij de aankoop van een huis. Uw woning verkopen zonder makelaar gaat meestal gepaard met valkuilen, maar daarvan is bij Garant-Vastgoed geen sprake. Uw woning is snel verkocht en u kunt snel verhuizen naar bijvoorbeeld uw nieuwe huurwoning. 

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Vertrouwd en veilig

Bij Garant Vastgoed werken wij met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht!

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Reviews