Nieuws over de huizenmarkt

Woning verkopen nadat uw partner is overleden

U hoopt dat het u nooit zal overkomen, maar het gebeurt helaas duizenden Nederlanders per jaar: het verlies van hun partner. Het gemis en het verdriet zijn immens. Het laatste waar u dan mee geconfronteerd wilt worden, zijn financiële problemen. Helaas is het vaak wel zo dat de achterblijvende partner er financieel op achteruitgaat. Bijvoorbeeld omdat er geen overlijdensrisicoverzekering is afgesloten of omdat degene die achterblijft, geen of weinig inkomen heeft. 

Voorkom erfbelasting en verkoop snel uw ouderlijk huis

Een van de verdrietigste momenten in uw leven is het overlijden van uw ouders. Hoe jong of oud u of uw ouders ook zijn: het verlies is immens. Nog los van de emoties en het verdriet moet u veel regelen. Zoals de uitvaart, en daarna de nalatenschap.

Emigreren? Snel uw woning verkopen!

Veel mensen kiezen voor een toekomst buiten Nederland. Bijvoorbeeld omdat ze een goede baan in het buitenland kunnen krijgen, of gewoon simpelweg vanwege het klimaat. Maar of u nu naar België of naar Belize emigreert: het wordt een stuk lastiger wanneer uw woning nog niet verkocht is.

Drie nadelen van tijdelijke verhuur

Zit u met een onverkocht huis, dan kunt u kiezen om het pand te verhuren. Maar zowel vast als tijdelijk verhuren brengt nadelen met zich mee. Lees hier waar u als tijdelijke verhuurder rekening mee moet houden.

Wij kopen alle soorten woningen

Stel, u wilt uw huis verkopen. Dan is de meest voor de hand liggende manier het inschakelen van een makelaar. Maar een makelaar kan u geen zekerheid geven over hoelang de verkoop gaat duren. U krijgt geen enkele garantie dat uw woning ook daadwerkelijk wordt verkocht, laat staan wat de woning op zal brengen. Garant-Vastgoed koopt alle soorten woningen ongeacht de gebreken.

Geen tuinonderhoud meer, snel woning verkopen

Een onverkocht huis brengt in sommige gevallen veel stress en kosten met zich mee. Nu vraagt u zich misschien af hoeveel werk een onbewoond huis kan zijn. Er woont tenslotte niemand. Toch zorgt deze misvatting voor onvoorziene kosten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de tuin? Wilt u zich geen zorgen meer maken over het tuinonderhoud, verkoop dan snel uw woning via Snel-woning-verkopen.nl.

Wat kost het verkopen van een woning?

Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan wilt u graag overal rekening mee houden. Zo ook over de bijkomende kosten. Maar wat kunt u doen om kosten te besparen? Garant-Vastgoed geeft u de meestgestelde vragen over de kosten van de verkoop van een woning.

Welke dubbele kosten heeft u als uw huis onverkocht blijft?

Een onverkocht huis kan voor veel problemen zorgen. Bent u verhuisd naar een nieuwe woning, dan betaalt u onnodig geld voor een leeg huis of appartement. Lees hier welke dubbele kosten u heeft als uw huis onverkocht blijft.

Vijf meestgenoemde redenen om te verhuizen

Verhuizen is leuk! Tenminste, zo denken de meeste mensen erover. Want vandaag droomt bijna de helft van Nederland over verhuizen naar een andere woning. Maar waarom verhuizen mensen eigenlijk? Snel-woning-verkopen.nl geeft u de vijf meestgenoemde redenen om te verhuizen.

Welke rompslomp heeft u als uw huis onverkocht blijft?

Van familiezaken tot een promotie van uw werk, soms bent u verplicht om te verhuizen. Er blijft dan geen andere keuze over dan het verkopen van uw huis. Helaas kan het zo zijn dat het huis onverkocht blijft en dat zorgt voor problemen. Want de kosten lopen snel op met een onverkocht huis. Maar welke rompslomp heeft u als uw huis onverkocht blijft?

Dé manier om uw huis snel te verkopen

De huizenmarkt groeit flink. Maar uw huis blijft onverkocht. Toch is het niet altijd zo makkelijk om uw huis te verkopen in een korte tijd. Alle rompslomp die komt kijken bij de verkoop zorgt ervoor dat u soms lange tijd met een huis zit. Gelukkig is er Garant-Vastgoed. Wij staan klaar om voor een eerlijke prijs uw woning op te kopen. Gegarandeerd.

Je kiest als consument voor zekerheid

Deze blog is geschreven door Mark Faasse.
Hij schrijft regelmatig op een verhelderende manier over zijn visie op de woningmarkt.


Hoe werkt het?

Stap 1 Aanvraag-formulier

Vul nu ons aanvraagformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Stap 2 Snelle beoordeling

Onze beëdigd RegisterMakelaar taxeert de waarde van uw woning én beoordeelt of deze in aanmerking komt voor directe aankoop door Garant-Vastgoed.

Stap 3 Gratis prijsvoorstel

Wij brengen binnen 2 werkdagen na de taxatie van uw woning een bod uit.