Emigreren? Snel woning verkopen

Emigreren? Snel woning verkopen

Een emigratie is een nieuw begin. U begint letterlijk ergens anders helemaal opnieuw! Spannend. Maar het brengt ook een hoop geregel met zich mee. Over één ding hoeft u zich geen zorgen te maken: de verkoop van uw huis. Want uw woning verkoopt u snel en eenvoudig aan Garant-Vastgoed!

Snel verkopen voor u gaat emigreren

Voor uw emigratie valt er veel te regelen. U wilt wellicht alvast wat meubelen en spullen laten verschepen naar uw nieuwe thuisland, zeker wanneer u buiten Europa gaat wonen. Uw huis verkoopklaar maken en het steeds weer netjes maken voor bezichtigingen is dan lastig. Nog los van de tijd die het kost – tijd die u goed kunt gebruiken voor voorbereidingen als een visum aanvragen en andere regelzaken. En, heel belangrijk: eenmaal weg uit Nederland kunt u niet zo gemakkelijk meer iets regelen. U zult uw huis dus verkocht moeten hebben voor uw emigratie. Daarom is het zaak om snel uw huis te verkopen.

Huis verkopen aan Garant-Vastgoed

Wanneer u kiest voor het verkopen van uw huis aan Garant-Vastgoed, verkoopt u uw woning snel en efficiënt. Meld uw woning simpelweg aan op onze website en we laten u binnen twee dagen weten of we geïnteresseerd zijn. Ook doen we een eerste bod. Bevalt dat u? Dan maken we een afspraak voor een taxatie en doen we ons definitieve bod. Komen we tot een akkoord, dan kunnen we al snel bij de notaris zitten. Garant-Vastgoed koopt uw woning zonder voorbehoud van financiering. U weet dus zeker dat uw woning verkocht is op het moment dat u de koopovereenkomst tekent. Zeker met een emigratie in het vooruitzicht is het fijn om niet in onzekerheid te hoeven zitten!

Verkoop uw woning snel

Wilt u ook uw woning snel verkopen, zodat u zonder dubbele lasten en rompslomp aan uw buitenlandavontuur kunt beginnen? Kies dan voor het verkopen van uw woning aan Garant-Vastgoed. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld uw woning meteen aan.

 

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.