Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Een woning verkopen is niet altijd een kwestie van weken. Zelfs makelaars krijgen het niet voor elkaar om elke woning snel én tegen een acceptabele prijs te verkopen. Bij Garant Vastgoed weten we dat dit anders kan. Bij ons kunt u uw huis verkopen zonder makelaar en garanderen wij dat uw huis direct wordt verkocht. Meld uw huis kosteloos aan en wij brengen binnen 48 uur een richtprijs uit voor uw woning.

Verkopen zonder makelaar

Garant Vastgoed biedt een oplossing aan iedereen die zijn woning snel wil verkopen. Wij bieden u direct 100% zekerheid over wat u kunt verwachten en besparen u daarme een hele hoop verkoopstress. Want het verkopen van uw huis is ook zonder makelaar al een tijdrovende en stresvolle periode. Bij Garant-Vastgoed verkoopt u uw huis rechtstreeks aan onze woningopkoper. Dat bekent dat u niet talloze bezichtigingen hoeft te faciliteren en dat u bovendien geen moeite hoeft te doen om uw huis verkoopklaar te maken. Wij kijken namelijk door dat verouderde interieur en die donkerbruine badkamer heen.

Huis verkopen zonder makelaar voordelen

Uw huis verkopen zonder makelaar heeft veel voordelen. Het bespaart u niet alleen veel moeite, maar ook duizenden euro's. Want bij Garant-Vastgoed krijgt u niet te maken met onnodige kostenposten, zoals makelaarskosten of de inschakeling van een notaris. Zo zorgen wij dat u een goed bod krijgt op uw woning en bent u direct van uw huis af. Wij kunnen dat doen omdat u bij Garant-Vastgoed uw woning niet verkoopt aan een particulier, maar aan een huisopkoper.

Garant-Vastgoed: geen makelaar

Garant-Vastgoed is geen makelaar, maar een woningopkoper. Dat betekent dat wij uw woning zelf van u kopen. Dat maakt het proces niet alleen een stuk korter, maar ook overzichtelijker. Het bestaat uit slechts enkele simpele stappen: u meldt uw woning bij ons aan, wij laten binnen twee dagen weten of wij interesse hebben en geven u een eerste richtprijs. Bevalt deze u, dan maken we een afspraak voor een rondleiding en krijgt u ons definitieve bod. Bent u daarmee akkoord? Dan volgen het koopcontract én de afspraak bij de notaris al snel! En dat alles zónder courtagekosten. 

Zekerheid over verkoop huis

Bovendien biedt Garant-Vastgoed u direct zekerheid: wij hanteren namelijk geen voorgehoud van financiering. U weet onmiddellijk waar u aan toe bent. Wel zo prettig! Zo bieden wij een aantrekkelijke oplossing als u te kampen heeft met dubbele lasten of gewoon van uw woning af wilt. Snel-woning-verkopen.nl is een investeerder en koopt huizen in heel Nederland.

Huis verkopen zonder makelaar: tips

Tóch zelf uw huis verkopen zonder makelaar? Denk dan aan deze tips:

  1. Vergroot uw onderhandelingsskills. U zult ze nodig hebben, want huizenkopers willen het onderste uit de kan halen - zeker als er een aankoopmakelaar bij betrokken is. 
  2. Bereid u voor op veel opruimen en klusen. Want u wilt uw huis natuurlijk wel verkoopklaar en netjes hebben. 
  3. Maak uw agenda leeg. Want al die bezichtigingen, onderhandelingen en afspraken kosten veel tijd!

Snel huis verkopen zonder makelaar

U ziet: uw woning verkopen zonder makelaar kost veel tijd. Liever geen makelaar in de arm neme, maar tóch soepel en snel uw huis verkopen? Kies dan voor Garant-Vastgoed. De verkoop kan heel snel gaan. Bovendien zijn we flexibel als het aankomt op de opleverdatum van uw huis. Wat niét flexibel is, is het koopcontract: dat is namelijk zonder voorbehoud van financiering. U heeft meteen 100% zekerheid over de verkoop van uw huis. Prettig! Neem contact op of meld uw wonig meteen aan.