Huis verkopen zonder makelaar

Huis verkopen zonder makelaar

Een woning verkopen is niet altijd een kwestie van weken. Zelfs makelaars krijgen het niet voor elkaar om elke woning snel én tegen een acceptabele prijs te verkopen. Bij Garant Vastgoed weten we dat dit anders kan. Bij ons kunt u uw huis verkopen zonder makelaar en garanderen wij dat uw huis direct wordt verkocht. Meld uw huis kosteloos aan en wij brengen binnen 48 uur een richtprijs uit voor uw woning.

Verkopen zonder makelaar
Garant Vastgoed biedt een oplossing aan iedereen die zijn woning snel wil verkopen. Wij bieden u direct 100% zekerheid over wat u kunt verwachten en besparen u daarme een hele hoop verkoopstress. Want het verkopen van uw huis is ook zonder makelaar al een tijdrovende en stresvolle periode. Bij Garant-Vastgoed verkoopt u uw huis rechtstreeks aan onze woningopkoper. Dat bekent dat u niet talloze bezichtigingen hoeft te faciliteren en dat u bovendien geen moeite hoeft te doen om uw huis verkoopklaar te maken. Wij kijken namelijk door dat verouderde interieur en die donkerbruine badkamer heen.

Huis verkopen zonder kosten makelaar
Uw huis verkopen zonder makelaar bespaart u niet alleen veel moeite, maar ook duizenden euro's. Want bij Garant-Vatgoed krijgt u iet te maken met onnodige kostenposten, zoals makelaarskosten of de inschakeling van een notaris. Zo zorgen wij dat u een goed bod krijgt op uw woning en bent u direct van uw huis af. Wij kunnen dat doen omdat u bij Garant-Vastgoed uw woning niet verkoopt aan een particulier, maar aan een huisopkoper.

Zekerheid over verkoop huis
Bovendien biedt Garant-Vastgoed u direct zekerheid: wij hanteren namelijk geen voorgehoud van financiering. U weet onmiddellijk waar u aan toe bent. Wel zo prettig! Zo bieden wij een aantrekkelijke oplossing als u te kampen heeft met dubbele lasten of gewoon van uw woning af wilt. Snel-woning-verkopen.nl is een investeerder en koopt huizen in heel Nederland.

 

Huis verkopen zonder makelaar? Kom in actie!

Wilt u meer informatie over onze services en uw huis graag verkopen zonder makelaar? Neem dan contact op of vraag direct een offerte op. Hieronder ziet u de vijf eenvoudige stappen voor de verkoop van uw huis.