Gespecialiseerd in het snel opkopen van woningen

Renske, Rotterdam

“Vooropgesteld dat een scheiding emotioneel gezien al moeilijk genoeg is, heeft het ook nog eens de nodige juridische, financiële en fiscale gevolgen. De woning hebben wij 8 jaar geleden samen gekocht, maar afzonderlijk kan geen van ons beiden de woonlasten dragen.

Hoge woonlasten niet meer betalen

Wat volgde was een lastige overgangsperiode. We waren eigenaar van een te dure woning, waarbij we gezamenlijk verantwoordelijk waren voor de kosten. De woonlasten van de oude woning hingen als een molensteen om onze nek. We wilden zo snel mogelijk de oude woning verkopen. Nog liever vandaag dan morgen. Pas als de oude woning verkocht was, zouden we financieel weer vrij zijn om ons eigen leven op te gaan bouwen en allebei een kleinere woning te betrekken.

Binnen 24 uur verkoop regelen

Garant Vastgoed is gespecialiseerd in het snel opkopen van woningen. Dit doen ze met eigen middelen, waardoor ze snel onze woning konden kopen. Ze waren niet afhankelijk van het wel of niet verkrijgen van een financiering. Nadat Garant Vastgoed onze woning had bezichtigd, was de verkoop binnen 24 uur geregeld. De overdracht van de woning verliep via de notaris. Deze zorgde dat de hypotheekschuld werd afgelost bij onze hypotheekverstrekker en de overwaarde heeft de notaris aan ons overgemaakt.”

8
  • Renske
  • Rotterdam