Wie zijn wij?

Zoekt u een ander huis omdat uw huidige woning te klein of te duur is? Gaat u emigreren, scheiden of juist samenwonen en wilt u uw huis snel verkopen? Wat de reden ook is: maak kennis met Garant Vastgoed, dé specialist in het opkopen van woningen in heel Nederland en in alle prijsklassen. Op een duidelijke en transparante manier kopen wij de woningen op, zodat de bewoners doorgaans binnen een week de woning verkopen en hier een eerlijke som voor ontvangen - zonder voorbehoud. Met een team van ervaren en deskundige adviseurs en taxateurs zorgen wij ervoor dat ook úw woning opgekocht wordt!

De werkwijze van Garant Vastgoed

Het principe van Snel-woning-verkopen.nl van Garant Vastgoed is simpel. Wilt u uw woning verkopen, dan meldt u deze gratis en vrijblijvend bij ons aan. Wij beoordelen de woning en geven u een voorlopig bod. Vindt u dit een acceptabel bod, dan brengen wij aan de hand van een bezichtiging en taxatie een definitief bod uit. Gaat u hiermee akkoord, dan is uw woning direct verkocht! Betrouwbaar en vlot. Hier komt geen aankoop- of verkoopmakelaar aan te pas!

Snel-woning-verkopen.nl werkt met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht. Afspraak is afspraak.

Daarom Garant Vastgoed

  • Geen verkoopstress

  • Snelle afwikkeling

  • Direct een bod

  • Alle kosten koper voor onze rekening