Zekerheid bij verkoop van mijn woning

Willem Bakker, Terneuzen

“Ik heb hier altijd prima gewoond. Zes jaar geleden is mijn vrouw overleden. We hebben 21 jaar in deze woning gewoond, ik kon toen niet zomaar afscheid van de woning nemen. Even geleden liep ik tegen een gelijkvloers appartement aan. Ik ben ook de jongste niet meer. Na een fijn gesprek met mijn kinderen heb ik toen besloten om toch te verhuizen.

Woning aanmelden op website

Ik zag op tegen het regelen van de makelaar, allemaal vreemde mensen die in mijn woning rond zouden lopen, de onzekerheid wanneer mijn woning verkocht zou worden: op die onrust zat ik niet te wachten. Mijn zoon heeft alles voor mij geregeld met Garant Vastgoed. Hij heeft de woning aangemeld via hun website en dezelfde dag kregen we al een telefoontje met een prijsindicatie. Toen Garant Vastgoed naar de woning kwam kijken, kregen we gelijk een definitief bod. Het was wel lager dan we hadden verwacht, maar mijn kinderen zeiden ook dat dan alles wel ineens geregeld zou zijn. En zo was het ook.

Iedereen aanraden

Op de afgesproken datum heeft Garant Vastgoed mijn woning gekocht en inmiddels geniet ik lekker van mijn nieuwe appartement. In het begin vond ik het wel spannend om met een woningopkoper in zee te gaan. Achteraf gezien kan ik het iedereen aanraden die zekerheid bij de verkoop van zijn woning wil.”

9
  • Willem Bakker
  • Terneuzen