Garant Vastgoed doet wat ze beloven

Mark, Tilburg

“Na 12 jaar huwelijk kwam er een einde aan mijn relatie. Helaas ging de scheiding niet zonder slag of stoot. Mijn ex had al snel een andere woning. Voor mij was dat anders. Ik wilde graag een kleinere woning waar ik weer tot mezelf zou kunnen komen na alle hectiek. Gelukkig had de huidige woning overwaarde, waardoor we niet het onderste uit de kan hoefden te halen. We hadden geen zin in een lang en onzeker traject met een makelaar. Toen hebben we samen besloten om de woning bij Woingopkoper.nl aan te bieden.

Duidelijkheid en zekerheid

Binnen een dag hadden we een reactie en een indicatief bod op de woning. Hoewel mijn ex het bod in eerste instantie te laag vond, hebben we na overleg toch besloten om de man van Garant Vastgoed langs te laten komen. Hij gaf tijdens het maken van de afspraak aan dat hij wel met de intentie kwam om de woning te kopen en dat de definitieve prijs die hij zou bieden, niet ver van zijn indicatie af zou liggen. Uiteindelijk hebben we voor duidelijkheid en zekerheid gekozen.

Huis verkopen zonder stress

Garant Vastgoed deed wat ze beloofden. We hebben de woning aan ze verkocht en ik heb zelfs nog een korte tijd in de woning kunnen blijven wonen, tot ik mijn eigen woning had gevonden. Hoewel we door de scheiding toch wel in een gespannen sfeer leefden, heeft de verkoop van ons huis geen stress opgeleverd en is alles verlopen zoals Garant Vastgoed had beloofd!”

8.5
  • Mark
  • Tilburg