Snel zekerheid over de verkoop van uw woning

Wanneer u uw woning gaat verkopen, wilt u snel zekerheid hebben. Bijvoorbeeld omdat u gaat scheiden, werkloos bent geraakt, gaat emigreren, het ouderlijk huis hebt geërfd of omdat u een executieverkoop wilt voorkomen. Dan is het goed om te weten dat u met Garant Vastgoed snel zekerheid hebt over de verkoop van uw woning. 

Snel schakelen

Wanneer u uw woning bij ons aanmeldt en het eerste bod u bevalt, kunnen we snel een afspraak maken voor een bezichtiging. Omdat u uw huis zonder makelaar verkoopt aan een huizenopkoper, heeft u geen gedoe met het verkoopklaar maken van uw huis en hoeft u niet steeds weer nieuwe kijkers in uw woning toe te laten. Anders dan u misschien denkt, koopt Garant Vastgoed woningen in alle prijsklassen. Ook opknapwoningen of woningen die gemoderniseerd moeten worden, kopen we op. 

Geen voorbehoud van financiering

Wanneer we tot een overeenkomst komen, is uw woning ook direct verkocht. Dat is het voordeel van het verkopen van uw huis aan een investeerder. Wij werken niet met een voorbehoud van financiering en daardoor heeft u meteen zekerheid. Daardoor kunnen we al binnen enkele weken bij de notaris zitten voor de overdracht. Zo kunt u snel weer verder met uw leven na een scheiding, een sterfgeval, een emigratie of een nieuwe baan.