Huis verkopen zonder voorbehoud van financiering

Wanneer u zelf wel eens een huis hebt gekocht, bent u er ongetwijfeld mee bekend: het voorbehoud van financiering dat in de meeste koopcontracten is opgenomen. Dat is voor u als koper erg prettig. U weet immers zeker dat u onder de koop uit kunt komen, wanneer u onverhoopt toch de hypotheek voor uw woning niet rond kunt krijgen. Wanneer u een woning verkoopt levert het u echter onzekerheid op. U weet immers pas na een maand – en soms langer – of de woning definitief verkocht is. 

Voorbehoud van financiering

Wanneer een woning wordt verkocht met een voorbehoud van financiering, zit daar een vaste termijn aan. Kan de koper binnen die tijd de hypotheek niet rondkrijgen, dan kan hij of zij kosteloos van de koop afzien. Dat gebeurt helaas vrij vaak. Wanneer de koper te laat is met het ontbinden van de koop en toch de woning niet kan kopen vanwege ontbrekende financiering, is hij u een som geld – meestal 10% van de aankoopsom – verschuldigd. Een kleine pleister op de wonde, want u moet immers wél weer het hele proces van bezichtigingen en onderhandelingen in. En wellicht heeft u in de tussentijd zelf al een andere woning gekocht of heeft u vanwege bijvoorbeeld emigratie of scheiding haast om te verhuizen.

Verkopen zonder voorbehoud

Ziet u op tegen de periode van voorbehoud, bij het verkopen van uw woning? Dan is het goed om te weten dat het ook anders kan. Door uw woning te verkopen aan Garant-Vastgoed, een woningopkoper die in heel Nederland woningen opkoopt zonder voorbehoud van financiering. Dit nemen wij namelijk nooit op in onze koopcontracten. Verkocht is ook echt verkocht. We kunnen daardoor al snel bij de notaris zitten. Meer weten over onze werkwijze en de manier waarop ook u snel van uw woning af kunt zijn? Neem contact op voor meer informatie of meld uw woning meteen vrijblijvend aan. Binnen twee werkdagen ontvangt u onze eerste indicatie van de prijs.

Garant voordelen


 • Direct 100% zekerheid

   

 • Snelle betaling mogelijk

   

 • Geen dubbele lasten

   

 • Geen makelaarskosten

   

 • Geen notariskosten

Stap 1 Aanvraag-formulier

Vul nu ons aanvraagformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Stap 2 Snelle beoordeling

Onze beëdigd RegisterMakelaar taxeert de waarde van uw woning én beoordeelt of deze in aanmerking komt voor directe aankoop door Garant-Vastgoed.

Stap 3 Gratis prijsvoorstel

Wij brengen binnen 2 werkdagen na de taxatie van uw woning een bod uit.