Gedwongen verkoop huis

Gedwongen verkoop huis

Een gedwongen verkoop van uw huis is een heel vervelende aangelegenheid. Niet alleen omdat het voor veel onzekerheid en stress zorgt, maar ook omdat het u gewoon veel geld kost. Kunt u uw hypotheek niet meer betalen en dreigt nu gedwongen verkoop van uw huis? Dan is het goed om te weten dat u met Garant-Vastgoed gedwongen verkoop - ook wel executieverkoop genoemd - kunt voorkomen

Gedwongen verkoop woning

Een gedwongen verkoop van een huis gebeurt niet zomaar. Daar gaat een lange periode van de hypotheek niet kunnen betalen aan vooraf. Waarschijnlijk heeft u ook zelf uw woning al wel te koop gezet, maar krijgt u hem niet verkocht voor een prijs die ervoor zorgt dat uw hypotheek wordt afgelost. Dat is vervelend, want bij gedwongen verkoop krijgt u bijna altijd veel minder voor uw huis dan het eigenlijk waard is. Zo blijft u met een restschuld zitten.

Snel uw woning verkopen

Dreigt gedwongen verkoop van uw huis, dan is snel handelen dus noodzakelijk. Met een gewone verkoop via een makelaar is dat lastig. Maar met Garant-Vastgoed wordt het snel verkopen van uw huis wél mogelijk. Want wij kopen uw woning zelf van u op, in plaats van dat we een makelaar zijn die nog op zoek moet naar een koper voor uw woning. Wij kunnen daarom snel handelen. En kopen wij uw woning? Dan is hij ook écht meteen verkocht: wij hanteren namelijk geen voorbehoud voor een financiering. 

Gedwongen verkoop huis? Kies voor Garant-Vastgoed

Dreigt de bank uw huis te gaan verkopen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Garant-Vastgoed, want er is geen tijd te verliezen. Wanneer u uw woning bij ons aanmeldt, hoort u binnen 48 uur of wij geïnteresseerd zijn én krijgt u ons eerste bod. Daarna maken we een afspraak voor een bezichtiging en doen we ons definitieve bod. Komen we er samen uit? Dan is uw woning zonder voorbehoud verkocht en kunnen we al heel snel bij de notaris zitten. Goed om te weten: de notariskosten betalen wij, dus ook dat kost u niets! Meld uw woning dus vandaag nog aan en voorkom gedwongen verkoop van uw huis. 

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.