Over de huizenmarkt

Geen tuinonderhoud meer, snel woning verkopen

Een onverkocht huis brengt in sommige gevallen veel stress en kosten met zich mee. Nu vraagt u zich misschien af hoeveel werk een onbewoond huis kan zijn. Er woont tenslotte niemand. Toch zorgt deze misvatting voor onvoorziene kosten. Wat dacht u bijvoorbeeld van de tuin? Wilt u zich geen zorgen meer maken over het tuinonderhoud, verkoop dan snel uw woning via Snel-woning-verkopen.nl.

Prijsbepaling woning

De juiste prijs, wat is dat eigenlijk? De huizenmarkt in Nederland is een vlugge handel en de huizenprijzen schommelen bijzonder vaak. Dat is soms gunstig voor de koper en soms voor de verkoper. De kunst is om snel te handelen wanneer u gaat verhuizen naar een nieuw onderkomen.

De huizenprijzen in Nederland willen nog wel eens wisselen. Zo wordt er vandaag de dag steeds vaker boven de vraagprijs geboden. Met name in de grote steden als Utrecht en Amsterdam biedt ruim 1/3e van de kopers meer dan er gevraagd wordt. Toch betaalt Nederland gemiddeld acht procent minder dan de vraagprijs. Voor u als verkoper is het toch de uitdaging om een schappelijk prijs te vragen die in lijn ligt met de waarde van het huis.

Een onderhouden huis

Waarschijnlijk vindt u uw huis mooi, maar niet iedereen deelt die mening. Als verkoper vraagt u een bedrag waar kopers een eerlijk bedrag krijgen en waar u zelf niet veel hoeft in te leveren op de vraagprijs. Verkoopt u uw huis zelf of via een makelaar, dan bent u veel tijd kwijt met het onderhouden van de woning, de voortuin en de achtertuin. Want in een huis met saai behang, stoffige gordijnen en een begroeide tuin ziet niemand zichzelf wonen.

Maar wat nou als u uw woning kunt verkopen voor een prijs die niet wordt beïnvloed door de uitstraling van het huis? Het kan soms ontzettend lang duren voordat er kijkers komen en zelfs dan is het nog maar de vraag of ze zichzelf al zien wonen in het pand. Al gevolg verliest u veel tijd en geld aan het onderhouden van de tuin en de inrichting. Dat is zonde, want u wilt zo snel mogelijk verhuizen. Een woningkoper neemt dit probleem uit handen door uw woning op te kopen, ongeacht de huidige staat van het huis en van de tuin.

Snel verkopen via een woningopkoper

U ontkomt er soms niet aan: Verhuizen. Een nieuwe baan, ruimtegebrek of een leeg nest zijn allemaal redenen om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, kan de verhuizing in een sneltreinvaart gaan. Om de koop van het nieuwe huis en verkoop van het oude huis zo geleidelijk mogelijk te regelen, schakelt u Garant-Vastgoed in.

Garant-Vastgoed koopt namelijk woningen. Ervaring leert dat er veel vraag is naar de verkoop van een huis, zonder langdurige processen aan te gaan met makelaars en constant bezig te zijn met het onderhouden van een leegstaande woning. Bij Garant-Vastgoed kijken we niet naar de uitstraling van de tuin, maar puur naar de waarde van het huis. Een onverkochte woning brengt veel langdurige taken met zich mee, zoals de tuin bijhouden. Daar wilt u zich toch niet mee bezig houden?

Kosten voor huisonderhoud omzeilen

Kosten besparen op de verkoop van een woning? Garant-Vastgoed koopt uw woning, ongeacht de staat van uw tuin en zonder voorbehoud van financiering. Zo kunt u zich richten op de verhuizing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een bod op uw woning.

Ook interessant voor u