Huis opkoper

Huis opkoper

Iedereen die wel eens een huis in de verkoop heeft gehad, weet hoeveel stress dat met zich meebrengt. En hoeveel werk. Want verkoopklaar maken stopt vaak niet met het opruimen van het huis, maar houdt soms zelfs in dat hele muren geverfd moeten worden. En zijn de foto’s eenmaal gemaakt, dan begint het circus van bezichtigingen en onderhandelingen. Dat kost u niet alleen tijd, maar ook duizenden euro’s aan courtagekosten voor de makelaar! Wilt u uw huis verkopen zónder al deze rompslomp? Denk dan eens aan het verkopen van uw huis aan een opkoper. 
 

Opkoper huis

Garant-Vastgoed is zo’n opkoper van huizen. Wij zijn geen makelaar, maar investeren zelf in huizen die wij vervolgens zelf ook weer verkopen. Wij kopen huizen zónder voorbehoud van financiering: verkocht is bij ons ook echt meteen verkocht. Daarmee heeft u het voordeel dat uw woning snel verkocht is en dat u ook snel zekerheid heeft. Wilt u snel kunnen verhuizen, bijvoorbeeld omdat u elders gaat werken? Dan is dit de perfecte oplossing. Maar ook als bijvoorbeeld uw nieuwbouwhuis nog niet af is, maar u wel graag zekerheid wilt hebben over de verkoop van uw huidige huis én daar nog een tijdje wilt blijven wonen, is dit een handige manier. 

Verkopen aan opkoper in enkele stappen

Uw huis verkopen aan een opkoper is heel eenvoudig. U meldt geheel vrijblijvend uw woning aan bij Garant-Vastgoed en u ontvangt binnen twee dagen een terugkoppeling van ons of wij interesse hebben in uw huis én wat onze richtprijs zou zijn. Kunt u zich daarin vinden, dan maken we een afspraak voor een bezichtiging en krijgt u ons definitieve eindbod. Als we tot een overeenkomst komen, zijn het koopcontract en de notarisafspraak zó geregeld.

Verkoop uw huis aan opkoper

Verkoop ook uw huis aan de opkoper van Garant-Vastgoed en ontdek hoe snel u van uw huis af kunt zijn! Meld uw huis aan voor een vrijblijvend eerste bod of neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft. We zitten voor u klaar om deze te beantwoorden.

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Meld uw
  woning aan

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan bij Garant Vastgoed

 • Binnen 48 uur weet u of wij interesse hebben

  Na ontvangst van deze gegevens ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.

 • Inplannen van een bezichtiging

  Komt dit bod tegemoet aan uw verwachtingen, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging.

 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod. Gaat u hiermee akkoord, dan spreken wij een opleveringsdatum met u af.

 • Officiële koopakte

  Aan de hand van deze afspraken ontvangt u een officiële koopakte. Op de afgesproken opleveringsdatum gaan wij naar de notaris en krijgt u na het tekenen van de leveringsakte de afgesproken netto koopsom.

 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.