Huis opkoper

Huis opkoper

Iedereen die wel eens een huis in de verkoop heeft gehad, weet hoeveel stress dat met zich meebrengt. En hoeveel werk. Want verkoopklaar maken stopt vaak niet met het opruimen van het huis, maar houdt soms zelfs in dat hele muren geverfd moeten worden. En zijn de foto’s eenmaal gemaakt, dan begint het circus van bezichtigingen en onderhandelingen. Dat kost u niet alleen tijd, maar ook duizenden euro’s aan courtagekosten voor de makelaar! Wilt u uw huis verkopen zónder al deze rompslomp? Denk dan eens aan het verkopen van uw huis aan een opkoper.

Heeft u geprobeerd om via de reguliere weg uw huis te verkopen? Dan heeft u waarschijnlijk veel moeite gedaan om tot een verkoop te komen. U moest bijvoorbeeld een goede makelaar vinden, u heeft u huis verkoopklaar moeten maken en er zijn oneindig veel bezichtigingen geweest. Dat kan veel tijd kosten en het kan er ook in resulteren dat uw huis uiteindelijk helemaal niet verkocht wordt. Wilt u zekerheid? Kies dan voor Garant-Vastgoed!

Opkoper huizen
Garant-Vastgoed is een gespecialiseerde huizen opkoper. Dat houdt in dat wij in heel Nederland en in alle prijsklassen huizen opkopen, zodat bewoners meestal binnen een week de woning kunnen verkopen. Dit alles op een duidelijke en transparante manier en voor een vooraf vastgestelde prijs. Ons team zorgt ervoor dat ook uw woning opgekocht kan worden, zelfs als uw woning verouderd is of achterstallig onderhoud heeft.

Voordelen van een huizen opkoper
Wilt u uw huis met meer snelheid verkopen? Dan moet u dus bij een huizen opkoper zijn. Doordat wij het huis zelf van u kopen, gaat het verkoopproces veel sneller dan wanneer u dit via een reguliere makelaar doet. Door de snelheid van het verkopen en doordat u geen winstmarge of courtagekosten hoeft te betalen, bespaart u duizenden euro’s.

Werkwijze huizen opkoper
Bij Garant-Vastgoed kopen wij uw huis op in vijf eenvoudige stappen. Begin met het aanmelden van uw woning via het aanvraagformulier op de website. U krijgt binnen 48 uur reactie met daarin een direct bod. Komt dit bod tegemoet aan uw verwachtingen, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging. Hierna geven wij ons definitieve bod en zodra u hiermee akkoord gaat, spreken wij een opleveringsdatum af. De officiële koopakte ontvangt u en wanneer deze door ons getekend zijn, is uw huis verkocht en kan er al snel een afspraak worden gemaakt bij de notaris voor de overdracht!

 

Huis verkopen via een huizen opkoper? Neem contact op!


Er zitten een hoop voordelen aan het verkopen van uw huis via een huizen verkoper. Meld uw huis daarom vandaag nog aan en ontdek hoe snel het verkopen van uw huis kan gaan!

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Meld uw
  woning aan

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan bij Garant Vastgoed.

 • Binnen 48 uur weet u of wij interesse hebben

  Na ontvangst van deze gegevens ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.

 • Inplannen van een bezichtiging

  Komt dit bod tegemoet aan uw verwachtingen, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging.

 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod. Gaat u hiermee akkoord, dan spreken wij een opleveringsdatum met u af.

 • Officiële koopakte

  Aan de hand van deze afspraken ontvangt u een officiële koopakte. Op de afgesproken opleveringsdatum gaan wij naar de notaris en krijgt u na het tekenen van de leveringsakte de afgesproken netto koopsom.

 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.