Over de huizenmarkt

Welke rompslomp heeft u als uw huis onverkocht blijft?

Een onverkocht huis hebben kan lastig zijn. Bent u al verhuisd naar een nieuwe woning? Dan betaalt u onnodig geld voor een lege woning. Want de hypotheek gaat gewoon door. Dat bedrag wilt u zo klein mogelijk houden, maar vind maar eens een nieuwe koper. Dat doet u niet zomaar.

Belastingen

Daarnaast heeft u bij een onverkocht huis te maken met belastingen. Tot drie jaar na de start van de verkoop heeft u recht op hypotheekrenteaftrek. U kunt ervoor kiezen om het leegstaande huis te verhuren, maar dit brengt veel papierwerk met zich mee. Op het moment dat u het niet gaat verhuren, moet er een anti-kraakwacht in het huis aanwezig zijn. Lekker is dat: nóg meer gedoe.

Onderhoud

Oké, er zijn manieren om dit te omzeilen. Maar denk eens aan het onderhoud van uw onverkochte huis. Die tuin ligt er na 10 weken niet meer zo goed bij. De waarde van uw huis keldert takelt nog sneller af dan die van uw huis. U moet dit dus bijhouden. Maar zelfs dat kan ellende met zich meebrengen. Want waar haalt u de tweede grasmaaier vandaan? Soms is de beste oplossing ook de meest voor de hand liggende.

Waarom moeilijk doen?

Tijd vrij maken voor leuke dingen en geld sparen voor later. Dat is lastig met twee huizen en de kosten die daarbij komen kijken. Wij kopen uw woning namelijk snel en zonder voorbehoud van financiering. Wij geven de garantie dat we uw huis kopen voor het uitgebrachte bod. Geen spelletjes dus. Zo kunt u snel beginnen aan uw nieuwe uitdaging. Meld u dus vandaag nog aan en krijg direct het eerste bod te horen.

Ook interessant voor u