Wij kopen alle soorten woningen

huissleutels

Stel, u wilt uw huis verkopen. Dan is de meest voor de hand liggende manier het inschakelen van een makelaar. Maar een makelaar kan u geen zekerheid geven over hoelang de verkoop gaat duren. U krijgt geen enkele garantie dat uw woning ook daadwerkelijk wordt verkocht, laat staan wat de woning op zal brengen. Garant-Vastgoed koopt alle soorten woningen ongeacht de gebreken.

Verhuizen door een nieuwe baan

Stel dat u uw woning wilt verkopen door een nieuwe baan. Of uw gezin wordt groter en u wilt een ruimere leefomgeving. In de meeste gevallen schakelt u een makelaar in. Maar met een makelaar weet u niet waar u aan toe bent op het gebied van verkoopduur en de opbrengst.

Een week, maand of zelfs een jaar staat uw huis wellicht te koop. Daarnaast kost een makelaar ook veel tijd. Uw huis moet schoon zijn, de kijkers moeten een welkom-gevoel krijgen en ook de tuin moet er netjes uitzien. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat u langdurig in de weer bent met uw oude woning. Snel-woning-verkopen.nl doet het nét even anders. Wij kopen namelijk uw woning en bieden de garantie dat de verkoop altijd doorgaat.

Verkoop uw woning zonder voorbehoud op financiering

Eindelijk heeft u uw droomhuis gevonden. Een hoog plafond, open keuken en een prachtige tuin, maken dit de woning waar u graag in wilt wonen. Maar u bent niet de enige die er zo over denkt. Die bezichtigingen zijn een vervelend karwei dus kiezen verkopers ervoor om te verkopen zonder voorbehoud op financiering. Maar niet in alle gevallen is het mogelijk om dit zomaar te doen.

Een financieringsvoorbehoud wil zeggen dat de koper kosteloos van de koop af kan zien wanneer de hypotheek niet rond komt. Dit wordt opgenomen in de ontbindende voorwaarden zodat u nog een aantal weken hebt om te hypotheek rond te krijgen. De verkoper van een woning zit dan dus vaak 6 tot 8 weken in spanning te wachten tot de koop doorgaat. Slechts 12% van de huizen in Nederland wordt verkocht zonder financieringsvoorbehoud.

Zekerheid van de verkoop van uw woning

Het voordeel van een woningopkoper is dat u ongeacht uw situatie, in een korte tijd uw woning kunt verkopen voor een eerlijke prijs. Er zijn in Nederland veel huizenopkopers actief, waarvan een groot deel pas betaalt voor uw woning zodra deze is doorverkocht. Garant-Vastgoed pakt het anders aan. U bent er zeker van dat het bod op uw woning ook daadwerkelijk wordt uitbetaald. De zekerheid van verkoop is bijzonder belangrijk wanneer u bijvoorbeeld vast zit aan de levertijd van meubels of de start van een nieuwe baan.

U wilt geen tijd kwijt zijn aan het onderhouden van uw oude woning of tuin. Dat is wel zo fijn wanneer u bent ingetrokken in uw nieuwe woning. Maar naast de zekerheid wilt u uw woning wél verkocht hebben voor een eerlijke prijs. Veel woningopkopers maken gebruik van de situatie en bieden ver onder de marktprijs. Garant-Vastgoed biedt daarentegen een eerlijke prijs voor uw woning.

Een woningopkoper in uw regio

U kunt uw woning overal in Nederland eenvoudig verkopen aan Garant-Vastgoed. Wij brengen direct een bod uit op uw woning, ongeacht de stad of het dorp waar u woont. Wij beperken ons dus niet tot bepaalde regio’s. Vraag daarom altijd een openingsbod aan en kom er direct achter of het de moeite waard is om aan Garant-Vastgoed uw woning te verkopen.

Voordelig verkopen via Garant-Vastgoed

Veel woningen worden verkocht via een makelaar, maar dat is niet altijd de beste beslissing. Sterker nog: een makelaar kost u veel tijd en geld. In de meeste gevallen biedt een makelaar ook geen inzicht in de opbrengst van uw woning of de verkoopduur. Constant uw huis schoonhouden, kijkers over de vloer en een lange periode van onzekerheid en stress, zorgen ervoor dat de verkoop niet gaat zoals gepland.

Garant-Vastgoed biedt u een unieke oplossing waarbij u uw woning direct, zonder stress en onzekerheid verkoopt. Bij ons heeft u 100% zekerheid dat u het geld ontvangt! U bepaalt zelf het opleveringstermijn. Start met de verkoop van uw woning en vul nu het aanvraagformulier in.

 

Item is Offline