Wonen

Partner overleden? Snel uw woning verkopen

U hoopt dat het u nooit zal overkomen. Toch gebeurt het helaas duizenden Nederlanders per jaar: het verlies van hun partner. Het gemis en het verdriet zijn immens. Het laatste waar u dan mee geconfronteerd wilt worden, zijn financiële problemen. Helaas is het vaak wel zo dat de achterblijvende partner er financieel op achteruitgaat. Bijvoorbeeld omdat er geen overlijdensrisicoverzekering is afgesloten of omdat degene die achterblijft, geen of weinig inkomen heeft. 

Woning verkopen

Ook wanneer er wel een overlijdensrisicoverzekering was waarmee de hypotheek wordt afbetaald, kan het lastig zijn om in de woning te blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat het onderhoud te moeilijk of te duur blijkt, of omdat het u emotioneel zwaar valt om in de woning te blijven. Al die herinneringen die elke dag op u afkomen, kunnen ervoor zorgen dat u elders een heel nieuwe start wilt maken. U kunt er dan voor kiezen om uw woning bij een makelaar te koop te zetten en een langdurig en emotioneel zwaar verkooptraject in te gaan. U kunt er echter ook voor kiezen om uw woning aan te bieden aan Garant Vastgoed. 

Snel een nieuwe start

Bij Garant Vastgoed kunt u uw woning snel verkopen. Nadat u uw woning aanmeldt, kijken wij of we interesse hebben en doen we een eerste bod. Bevalt dit u, dan taxeert een beëdigd taxateur uw huis en doen we ons eindbod. Wij kopen uw woning bovendien zonder voorbehoud van financiering, zodat verkocht ook écht verkocht is. Dat biedt u dus meteen zekerheid. 

Meer weten?

Is uw partner overleden en wilt u dit moeilijke hoofdstuk in uw leven afsluiten? Neem dan contact op met Garant Vastgoed. Wij helpen u graag verder. 

Ook interessant voor u