Wonen

Drie redenen om uw woning te verkopen aan een opkoper

Wilt u uw woning verkopen? En wilt u dat het liefst zo snel mogelijk doen, met zoveel mogelijk zekerheid? Dan is een woningopkoper voor u ideaal. Wellicht heeft u nog niet bij die mogelijkheid stilgestaan. Maar het verkopen van uw woning aan Garant Vastgoed is voor veel mensen de ideale oplossing. Bijvoorbeeld omdat: 

  • U gaat scheiden en u geen van beiden in de gezamenlijke woning wilt of kunt blijven. Met Garant Vastgoed heeft u snel zekerheid over de verkoop van uw woning en kunt u snel een nieuwe start maken. 
  • U gaat emigreren en u, eenmaal in uw nieuwe thuisland, niet zo eenvoudig meer zaken kunt regelen. Uw woning moet dus vóór de emigratiedatum verkocht en opgeleverd zijn. Met Garant Vastgoed bent u razendsnel van uw woning af en kunt u zich 100% richten op de emigratie. 
  • U uw baan bent kwijtgeraakt en uw woning door het inkomensverlies lastig betaalbaar wordt. U kunt betalingsproblemen voorkomen door uw woning snel te verkopen. 

Woning verkopen aan woningopkoper

Wat uw situatie ook is: het verkopen van uw woning aan een woningopkoper is voor u de perfecte oplossing. Ook wanneer er bij u geen grote zaken spelen, maar u gewoon geen zin heeft om uw huis verkoopklaar te maken en het steeds maar weer op te moeten ruimen voor kijkers die uiteindelijk toch geen bod uitbrengen, is Garant Vastgoed voor u ideaal. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over Garant Vastgoed en de manier waarop we u kunnen helpen uw woning snel te verkopen? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over onze werkwijze