Wonen

Eindelijk: een seniorenflat!

Er is een tekort aan seniorenwoningen. Heeft u eindelijk een seniorenflat? Laat uw eigen huis dan geen blok aan uw been worden.

Seniorenflat toegewezen

De kinderen zijn het huis uit en het huis wordt toch wel een beetje groot. Zeker die tuin is lastig bij te houden. En de trap naar boven zal op een dag ook een onneembare horde worden. Voor veel mensen die een dagje ouder worden, is dit herkenbaar. Daarom schrijven ze zich in voor een seniorenflat: alles lekker gelijkvloers en vaak is er zorg en gezelligheid in de buurt. Op een dag is het zover: ondanks de schaarste krijgt u een seniorenflat toegewezen! Maar wat te doen met de eigen woning?

AOW en seniorenflat

Zeker wanneer u geen of slechts een klein aanvullend pensioen hebt en alleen van een AOW met rondkomen, kan uw eigen woning een blok aan uw been worden. U wilt er eigenlijk het liefst zo snel mogelijk van af. Maar dat kan nog lastiger zijn dan u denkt. Zeker wanneer uw woning een opknapwoning is en de kopers er veel aan moeten doen. En al die bezichtigingen en onderhandelingen, terwijl u ondertussen al lang en breed in uw nieuwe seniorenflat woont? U moet er niet aan denken! 

Laat uw woning opkopen

Gelukkig is er een oplossing! Verkoop uw woning aan Garant Vastgoed. In slechts vijf simpele stappen verkoopt u uw woning. Zonder voorbehoud van financiering, dus u heeft meteen zekerheid. Dat is nog eens prettig! Ook wanneer uw woning een renovatiewoning is, kunt u bij Garant Vastgoed terecht. Bovendien hoeft u voor ons geen moeite te doen voor het verkoopklaar maken van uw woning. Laat maar lekker staan, die fotolijstjes en beeldjes. In tegenstelling tot potentiële kopers kijken wij daar gewoon doorheen. 

Onbezorgde oude dag

Wilt u ook onbezorgd genieten van uw oude dag, zonder dat u zich druk hoeft te maken over een onverkochte woning? Neem dan vandaag nog contact op met Garant Vastgoed en we vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden. 

Ook interessant voor u