Utrecht

Gemakkelijk uw huis verkopen in Utrecht.

Is er op dit moment iets in uw privé situatie aan de hand waardoor u snel uw huis moet verkopen? Bijvoorbeeld een echtscheiding, nieuwe baan of gaat u emigreren naar het buitenland? Garant-Vastgoed Den Utrecht biedt u de mogelijkheid om uw woning snel, doeltreffend en op een eenvoudige manier te laten opkopen. Wij zijn een team vol met ervaren en deskundige vastgoed investeerders en helpen u graag met het verkopen van uw huis!

Uw woning verkopen zonder makelaar

Wij bieden u direct 100% zekerheid over wat u kunt verwachten en besparen, dit scheelt u een hele hoop verkoopstress. Uw huis verkopen zonder makelaar bespaart u niet alleen veel moeite, maar ook duizenden euro's. Bij Garant-Vastgoed Utrecht krijgt u niet te maken met onnodige kostenposten, zoals makelaarskosten of de inschakeling van een notaris. Wij kunnen dat doen omdat u bij Garant-Vastgoed Utrecht uw woning niet verkoopt aan een particulier, maar aan een huisopkoper.

Bespaar geld, tijd en verkoop uw huis snel

Wij werken op een betrouwbare en doeltreffende manier, zodat u binnen korte tijd zekerheid heeft over de verkoop van uw woning. Meld uw woning vrijblijvend en kosteloos aan en binnen 48 uur weet u of wij interesse hebben. Komt dit bod tegemoet aan uw verwachtingen, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging. Na de bezichtiging volgt het definitieve bod. Gaat u hiermee akkoord, dan spreken wij een opleveringsdatum met u af en gaan wij over op de officiële koopakte. Gefeliciteerd, uw huis is officieel verkocht!

Verkoop uw huis snel via Garant Vastgoed Den Utrecht

Wordt u ook zo enthousiast van de mogelijkheden bij Garant-Vastgoed Utrecht? Bent u er klaar voor om uw huis gemakkelijk, snel en veilig voordelig te verkopen? Twijfel niet langer en meld u huis vrijblijvend en kosteloos aan! Wij staan voor u klaar en binnen 48 uur ontvangt u van ons al een voorlopig bod!

Aanvraagformulier woning kopen

1. Algemene gegevens
2. Woning

Daarom Garant Vastgoed

  • Geen verkoopstress
  • Denken in oplossingen
  • Oplevering wanneer u wenst
  • Snelle en betrouwbare afwikkeling
  • Professionals op het gebied van woning opkopen
  • Binnen 2 werkdagen een reactie, of direct een bod

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Vertrouwd en veilig

Bij Garant Vastgoed werken wij met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht!