Huis opkopen

Huis opkopen

Het kan een erg tijdrovende aangelegenheid zijn om uw huis te verkopen. U moet namelijk uw huis gaan klaarmaken voor verkoop. Dat betekent dat u het huis moet schoonmaken, kleine mankementen moet repareren en bezichtigingen gaat faciliteren. En na al dat werk, kunt u nog niet met zekerheid zeggen dat uw huis verkocht is. De meeste verkoopovereenkomsten staan onder voorbehoud, zodat de kopers nog tijd krijgen om hun hypotheek rond te krijgen. Wilt u niet zo lang wachten met het verkopen van uw huis? Garant-Vastgoed heeft dé oplossing: laat ons uw huis opkopen.

Uw huis opkopen

Garant-Vastgoed is geen makelaar, maar een huizenopkoper. Dat betekent dat wij uw huis zélf kopen in plaats van dat we de tussenpersoon zijn tussen u en de koper. Daardoor kunnen we heel snel handelen. Bovendien hebben we de mogelijkheid om uw woning zonder voorbehoud van financiering te kopen. Verkocht is verkocht, u zit niet een maand (of nog langer) in onzekerheid. 

Uw huis opkopen

Garant-Vastgoed is geen makelaar, maar een huizenopkoper. Dat betekent dat wij uw huis zélf kopen in plaats van dat we de tussenpersoon zijn tussen u en de koper. Daardoor kunnen we heel snel handelen. Bovendien hebben we de mogelijkheid om uw woning zonder voorbehoud van financiering te kopen. Verkocht is verkocht, u zit niet een maand (of nog langer) in onzekerheid. Dus wanneer u dat wilt kunnen we al heel snel bij de notaris zitten voor de overdracht van uw woning. Door uw huis aan ons te verkopen, heeft u niet enkel de zekerheid dat u snel van uw woning af bent, u bespaart ook nog eens duizenden euro’s.

In vijf stappen uw huis opkopen

Garant-Vastgoed koopt uw huis op in vijf eenvoudige stappen. U begint bij het aanmelden van uw woning via ons aanvraagformulier op de website. Wij kijken naar uw aanvraagformulier en als wij geïnteresseerd zijn, ontvangt u binnen twee dagen ons eerste bod. Vervolgens plannen wij een bezichtiging in en krijgt u ons definitieve bod. Bent u tevreden? Gefeliciteerd! Uw huis is opgekocht. 

Verkoopgarantie van Garant-Vastgoed

Bij het inzetten van een reguliere makelaar voor het verkopen van uw woning, weet u vaak niet hoe lang het duurt voordat deze verkocht is. Daarbij krijgt u ook nog eens hoge courtagekosten en een winstmarge van de makelaar in rekening. Garant-Vastgoed doet hier niet aan. Niet alleen werken wij niet met courtagekosten, ook rekening wij géén winstpercentage als wij uw huis opkopen. Dat is de garantie die wij bieden met het keurmerk Verkoopgarantie.

Uw huis laten opkopen? Neem contact op!

Wilt u meer weten en snel zekerheid over de verkoop van uw woning?  Doe dan direct online een aanvraag bij Garant-Vastgoed via snel-woning-verkopen.nl.