Voorkom gedwongen verkoop van uw huis

Heeft u al langere tijd moeite om uw hypotheek te kunnen betalen? Dan kan het uiteindelijk gebeuren dat uw bank beslag op uw woning legt. Daarna kan de bank besluiten tot een executieverkoop. Dat betekent dat uw woning op een openbare veiling wordt verkocht, aan de hoogste bieder. Met de opbrengst van die veiling wordt uw schuld aan de bank afgelost – maar in veel gevallen is die opbrengst nog niet hoog genoeg om de hypotheek af te lossen en blijft u alsnog met een restschuld achter. 


Gedwongen verkoop voorkomen

Uw huis kwijtraken en daarna alsnog met een schuld zitten is geen situatie waarin u terecht wilt komen. Daarom is het zaak om te voorkomen dat het tot een executieveiling komt en tijdig maatregelen te nemen bij een dreigende gedwongen verkoop van uw woning. Garant-Vastgoed kan u daarbij helpen. Wij kunnen uw woning van u opkopen zonder de ontbindende voorwaarden die bij een reguliere huisverkoop komen kijken. Daardoor kan de verkoop al heel snel rond zijn en kunnen we op korte termijn bij de notaris zitten.

Voorkom een veiling

Dreigt bij u ook een huisveiling? Voorkom die ellende en verkoop uw veilinghuis aan ons. Want het verkopen van uw huis aan een investeerder als Garant-Vastgoed levert u een eerlijke prijs en minder restschuld op dan het verkopen van uw huis aan de bank.