Uw huis verkopen zonder makelaar

Denkt u ook dat u bij het verkopen van uw huis altijd aan een makelaar vast zit? Gelukkig is dat niet zo! U kunt uw woning namelijk ook prima verkopen zonder makelaar. Het is namelijk niet verplicht om een makelaar in de arm te nemen. 


Voordelen van een makelaar

Wanneer u uw huis verkoopt via een makelaar, neemt hij of zij u veel werk uit handen. Uw makelaar weet bijvoorbeeld alles van de nieuwste hypotheekregels en kan met u meedenken over de beste manier om uw woning te verkopen. Daarnaast kan de makelaar de onderhandelingen over de prijs van uw woning van u overnemen. Zo kunt u meer uit de verkoop van uw huis halen dan u wellicht zelf was gelukt. Natuurlijk betaalt u daar ook voor: een makelaar vraagt bijvoorbeeld courtagekosten.

Stille verkoop

Wilt u liever niet dat bekend wordt dat uw woning te koop staat? Bijvoorbeeld omdat u zich nog rustig wilt oriënteren op de huizenmarkt? Wanneer u alle tijd van de wereld hebt, is een makelaar ook een goede keuze. Hij of zij kan uw woning namelijk in stille verkoop zetten. Dat betekent dat de woning niet op Funda of op de site van de makelaar wordt geplaatst, maar dat makelaar de woning wel onder de aandacht brengt van mensen van wie hij of zij weet dat ze op zoek zijn naar een woning als de uwe. Dat scheelt een hoop digitale pottenkijkers op Funda en in veel gevallen ook bezichtigingen. Overigens kan het inruilen van uw huis ook een manier zijn om snel van uw woning af te komen.

Zonder makelaar huis verkopen

Wilt u snel van uw huis af en heeft u geen zin in talloze bezichtigingen? Dan kan uw woning verkopen via Garant-Vastgoed ook een goed alternatief voor de makelaar zijn. Wij zijn geen makelaar, maar wij kopen woningen op. Daardoor kunnen wij snel handelen en heeft u bij ons ook niet te maken met bedenktijd. Van Breda tot Goes en van Rucphen tot Rosmalen: wij kopen woningen in heel de regio en nemen u zorgen uit handen. Neem gerust vandaag nog contact met ons op!