Tilburg

Kostenbesparend uw huis verkopen in Tilburg

Bent u in een situatie terecht gekomen waarbij het van belang is dat het huis snel verkocht wordt? Heeft er een overlijden plaatsgevonden en u wilt geen rompslomp met successierechten of een nagelaten woning? Gaat u immigreren naar het buitenland of heeft u uw droomhuis gevonden? Garant-Vastgoed staat op ieder moment voor u klaar om uw te helpen bij het verkopen van uw woning! Het team van Garant-Vastgoed Tilburg bestaat uit deskundige en ervaren investeerders, die u graag willen ondersteunen bij het nemen van deze belangrijke beslissing!

Bespaar duizenden euro’s aan kosten

Wilt u uw huis snel en kostenbesparend te verkopen, dan heeft u geen baat bij een reguliere makelaar. De makelaar kost u véél geld aan courtage én de makelaar kan u niet garanderen hoe lang uw woning te koop zal staan, wij bij Garant-Vastgoed Tilburg kunnen dat wel. Verkoopt u uw huis aan Garant-Vastgoed Tilburg, dan zult u duizenden euro’s besparen, doordat er geen courtage-kosten en bijkomende kosten ter spraken zullen komen. Bij Garant Vastgoed betaald u helemaal niets aan ons. U weet precies wat de woning uw opbrengt!

Verkoop uw huis eenvoudig en snel

Wij bij Garant-Vastgoed Tilburg hebben vijf eenvoudige stappen ontwikkeld waarmee uw huis snel verkocht kan worden. Alle eerst meld u uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan en ontvangt u binnen 48 uur reactie of wij interesse hebben. Is het bod wat u verwacht had, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging en volgt het definitieve bod. Gaat u hiermee akkoord, dan volgt de opleveringsdatum. Als laatste gaan wij over naar de officiële koopakte en is uw huis officieel verkocht! Een huis verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Kies ervoor om uw huis gemakkelijk te verkopen!

Bent u enthousiast geworden van de vele mogelijkheden bij Garant-Vastgoed Tilburg? Bent u er klaar voor om uw huis gemakkelijk, snel en veilig voordelig te laten opkopen? Twijfel niet langer en meld u huis vrijblijvend en kosteloos aan! Onze ervaren professionals  staan voor u klaar en binnen 48 uur ontvangt u van ons al een voorlopig bod!

Aanvraagformulier woning kopen

1. Algemene gegevens
2. Woning

Daarom Garant Vastgoed

  • Geen verkoopstress
  • Denken in oplossingen
  • Oplevering wanneer u wenst
  • Snelle en betrouwbare afwikkeling
  • Professionals op het gebied van woning opkopen
  • Binnen 2 werkdagen een reactie, of direct een bod

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Vertrouwd en veilig

Bij Garant Vastgoed werken wij met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht!