Den Haag

Snel uw huis verkopen in de regio Den Haag

Wilt u uw woning snel verkopen, bijvoorbeeld omdat u uw droomhuis op het oog heeft, u gaat scheiden of u gaat emigreren? Garant-Vastgoed Den Haag biedt de mogelijkheid om uw huis snel, kostenbesparend en op een makkelijke manier te verkopen. Wij staan voor u klaar om binnen een korte tijd zekerheid over de verkoop van uw woning te geven en wij zorgen ervoor dat u hier zonder voorbehoud van financiering een eerlijke som voor ontvangt. Het team van Garant-Vastgoed bestaat uit ervaren vastgoed deskundige. 

Snel en binnen de kortste tijd uw huis verkocht

Wij kopen uw woning in vijf stappen en hierdoor u bent sneller van uw huis af, in sommige gevallen soms zelfs binnen een week. Wanneer wij uw woning opkopen, heeft u bovendien niet te maken met al die bezichtigingen. U kunt gratis en direct uw huis aanmelden. U ontvangt binnen 48 uur reactie of wij interesse hebben en wij zullen daarna dan ook een bezichtiging met u inplannen. Na de bezichtiging volgt er een definitief bod en spreken wij een opleveringsdatum af. Zijn deze stappen afgerond? Dan gaan wij over naar de koopakte! Gefeliciteerd, uw woning is officieel verkocht!

Uw woning verkopen zonder makelaar

Bij Garant-Vastgoed Den Haag wordt uw huis zonder makelaar verkocht en garanderen wij dat uw huis direct verkocht word. Wij bieden u direct 100% zekerheid over wat u kunt verwachten en besparen, dit scheelt u een hele hoop verkoopstress. Uw huis verkopen zonder makelaar bespaart u niet alleen veel moeite, maar ook duizenden euro's. Bij Garant-Vastgoed krijgt u niet te maken met onnodige kostenposten, zoals makelaarskosten of de inschakeling van een notaris. Wij kunnen dat doen omdat u bij Garant-Vastgoed Den Haag uw woning niet verkoopt aan een particulier, maar aan een huisopkoper.

Verkoop uw huis veilig en voordelig in Den Haag

Bent u toe aan het snel, veilig en kostenbesparend verkopen van uw woning? Wacht dan niet langer en meld u vrijblijvend en kosteloos aan! Binnen 2 dagen weet u al of wij interesse hebben en kunnen we starten met het verkopen van uw huis! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Aanvraagformulier woning kopen

1. Algemene gegevens
2. Woning

Daarom Garant Vastgoed

  • Geen verkoopstress
  • Denken in oplossingen
  • Oplevering wanneer u wenst
  • Snelle en betrouwbare afwikkeling
  • Professionals op het gebied van woning opkopen
  • Binnen 2 werkdagen een reactie, of direct een bod

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Vertrouwd en veilig

Bij Garant Vastgoed werken wij met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht!