Alternatief voor makelaar

Alternatief voor makelaar

Wilt u graag uw woning verkopen, maar lukt het (nog steeds) niet? Denk dan eens aan een alternatief voor een makelaar en verkoop uw woning via Snel-woning-verkopen.nl. Wij geven u de garantie dat uw woning snel en tegen een goede prijs wordt verkocht. Helder, snel en betrouwbaar.

Laat uw koophuis geen kopzorg worden
Snel-woning-verkopen.nl maakt deel uit van Garant Vastgoed en doet precies wat de naam aangeeft: uw huis snel verkopen! Als vastgoedspecialist kopen wij huizen op in heel Nederland en is de kans groot dat wij ook geïnteresseerd zijn in uw woning.

Naast deze snelle werkwijze bieden wij u ook andere voordelen ten opzichte van een traditionele makelaar. Zo geven we u direct 100% zekerheid over de eventuele aankoop van uw woning én betaalt u bij ons geen makelaarskosten en notariskosten. Iets dat al snel duizenden euro´s kan besparen!

Dus wilt u gewoon snel van uw woning af en bent u op zoek naar een alternatief voor een makelaar? Of heeft u te maken met een dreigende executieveiling of -verkoop? Vraag dan direct een bod aan op uw woning of neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.