Voorkom leegstand door snel uw huis te verkopen

Voorkom leegstand door snel uw huis te verkopen

Huizen en woningen staan soms een lange tijd leeg en dat is zonde. Daarnaast kost een leeg pand u veel geld aan onderhoud, verzekeringen en onroerend goed belasting. Voorkom leegstand door snel uw huis te verkopen en minimaliseer de kosten en risico’s van een leegstaande woning.

Oorzaak van een leegstaand huis

Uw huis kan om verschillende redenen leegstaan. Vaak heeft het direct te maken met een van de volgende oorzaken:

  • Uw nieuwe woning is opgeleverd, maar het oude is nog niet verkocht.
  • U bent een lange periode weg van huis, door bijvoorbeeld een (zaken)reis of emigratie.
  • De bewoner van het pand is overleden en het is nog niet verkocht aan een nieuwe koper.

Na een lange periode van leegstand krijgt u te maken met aangepaste verzekeringen. Zo verandert de dekking van uw opstal- en inboedelverzekering wanneer een huis leeg komt te staan. Of er wettelijk sprake is van leegstand hangt af van de verzekeraar. Zorg dus dat u dit eerst navraagt bij uw verzekeringsmaatschappij.

Voorkom leegstand en verkoop uw huis snel

Een huis verkopen hoeft niet lang te duren. Bij Garant Vastgoed kopen we huizen op in alle soorten, maten en prijzen. Zonder gedoe. Wanneer u uw woning aan ons aanbiedt, hoort u binnen 48 uur of we interesse hebben en wat het eerste bod is. Akkoord? Dan is het aan u wanneer u eruit wilt. Wij kunnen nog de volgende dag bij de notaris zitten.

Neem contact op

Laat u uw huis binnenkort leeg achter en wilt u direct zekerheid over de verkoop van uw huis? Neem dan vandaag nog contact op met Snel-woning-verkopen.nl. Voor ons zijn alle woningen interessant!