Executieveiling vastgoed

Executieveiling vastgoed

Heeft u een woning die u snel moet verkopen, omdat executieveiling dreigt? Dan is de dienstverlening van Garant-Vastgoed voor u zeker een optie! Want daarmee voorkomt u de executieveiling van uw woning. 

Executieveiling voorkomen
Een executieveiling van uw woning gebeurt niet zomaar. Dat is pas aan de orde als een lange tijd de hypotheek niet wordt betaald. Na verloop van tijd gaat de bank dan over op een executieveiling. U heeft daarvóór waarschijnlijk zelf ook al wel geprobeerd de womning te verkopen, maar dat is niet gelukt. De kans is groot dat u na de executieveiling nog niet het volledige hypotheekbedrag kunt afbetalen. Zo kunt u dus nog steeds niet de schuld aflossen. 

Snel woning verkopen
Dreigt er een executieverkoop van uw woning, dan wilt u dat dus snel voorkomen. Verkopen via de reguliere makelaar is dan lastig, maar Garant-Vastgoed maakt het mogelijk om uw woning wél snel te verkopen. Wij worden namelijk zelf de nieuwe eigenaar van uw woning; we zijn geen makelaar die nog op zoek gaat naar een koper. Daardoor kunnen wij snel handelen. En kopen wij uw woning van u? Dan heeft u meteen 100% zekerheid, want we hanteren geen voorbehoud van financiering. 

Executieveiling? Kies voor Garant-Vastgoed
Wilt u een executieveiling voorkomen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Garant-Vastgoed, want er is geen tijd te verliezen. Nadat u uw woning bij ons hebt aangemeld, hoort u binnen 48 uur of wij interesse hebben én krijgt u ons eerste, vrijblijvende bod. Vervolgens maken we een afspraak voor een rondleiding en ontvangt u ons definitieve bod. Komen we tot een overeenkomst? Dan is uw woning verkocht en kan de notarisafspraak al snel plaatsvinden. U betaalt geen notariskosten en heeft na de overdracht direct de beschikking over het geld van de verkoop van uw woning. Meld uw woning dus vandaag nog aan en voorkom een executieveiling!
 

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.