Woning verkopen aan professionele investeerder

Uw woning verkopen is een stressvolle aangelegenheid. Zeker wanneer er veel speelt in uw leven, zoals een echtscheiding, een emigratie, het afwikkelen van een erfenis of het aflossen van schulden. Alles wat komt kijken bij het verkopen van uw woning is dan een extra last. Want heeft u zin om uw woning verkoopklaar te maken, steeds weer uw huis helemaal op te ruimen voor bezichtigingen, wekenlang te onderhandelen over de prijs en daarna te moeten wachten of de koper de financiering wel rond krijgt? Het kan gelukkig ook anders. Verkoop uw woning aan een professionele woningopkoper en u wordt volledig ontzorgd!

Professionele investeerder koopt uw woning
Garant-Vastgoed koopt uw woning zélf van u. U heeft dus niet te maken met particuliere kopers die steeds weer een nieuwe bezichtiging willen en met wie u niet alleen over de prijs moet onderhandelen, maar ook over zaken als: wanneer wordt de woning opgeleverd? Want uw wilt er misschien snel vanaf zijn vanwege een verhuizing of emigratie. Maar het kan ook zo zijn dat u nog helemaal niet zo snel wilt verhuizen, maar al wél snel zekerheid wilt over de verkoop van uw woning. In zulke gevallen is het handiger om uw woning te verkopen aan een professionele investeerder dan aan een particulier.

Kosten bij verkoop van uw woning aan Garant-Vastgoed
Wanneer u uw woning via een makelaar verkoopt aan een particulier, brengt deze daarvoor kosten in rekening: de zogenoemde courtage. Ook het fotograferen van uw woning, eventueel stylingadvies en adverteren op Funda brengt de makelaar in rekening. Heeft u geen zin om daarvoor te betalen? Ook dan is het verkopen van uw woning aan een professionele investeerder een goed idee. Dan betaalt u namelijk geen courtagekosten en is fotograferen en adverteren niet nodig. 

Snel woning verkopen aan woningopkoper
Eén van de grootste voordelen van het verkopen van uw woning aan een professionele investeerder is toch wel dat u direct zekerheid heeft over de verkoop. Bij Garant-Vastgoed heeft u namelijk niet te maken met een voorbehoud van financiering. U weet meteen waar u aan toe bent. De overdracht kan dus ook heel snel plaatsvinden. Zeker wanneer u snel de beschikking wilt hebben over de opbrengst van uw woning of simpelweg snel naar uw nieuwe adres wilt verhuizen, is dat ideaal. Later mag ook, u bepaald uiteindelijk zelf wanneer u uw woning overdraagt.

Woning verkopen aan een professionele investeerder in drie stappen
Het verkopen van uw woning aan Garant-Vastgoed is heel eenvoudig. Stap 1: u meldt uw woning vrijblijvend bij ons aan en ontvangt een eerste bod. Stap 2: we komen langs voor een bezichtiging en doen ons definitieve bod. Stap 3: uiteindelijk gaan we naar de notaris voor de overdracht. Zo simpel kan het zijn! 

Zet vandaag de eerste stap
Meld uw woning vandaag nog aan en ontdek alle voordelen van verkopen aan een professionele investeerder. We zien uw bericht graag in onze mailbox verschijnen!
 

Meer weten over de mogelijkheden?

Uw woning snel verkopen

U ziet: er zijn tal van voordelen wanneer u kiest voor Garant Vastgoed. Snel uw woning verkopen is dankzij onze heldere en transparante werkwijze niet alleen mogelijk, maar ook heel gemakkelijk. Dat is ideaal wanneer u geen tijd hebt om lang op een koper te wachten, bijvoorbeeld omdat u voor uw werk moet verhuizen of snel in een nieuwe woning wilt trekken zonder dubbele woonlasten. Uw huis snel verkopen aan Garant Vastgoed is dan voor u dé oplossing. Wilt u ook uw huis snel verkopen zonder rompslomp? Meld uw huis dan nu aan bij Garant Vastgoed en verkoop uw woning snel en eenvoudig.