Uw huis sneller verkopen

Uw huis sneller verkopen

Wanneer u uw huis gaat verkopen, wilt u natuurlijk dat alles zo snel mogelijk gaat. Daar kunnen tal van redenen voor zijn: u heeft het huis geërfd en wilt de afhandeling bespoedigen, u heeft al een andere woning verkocht en wilt dubbele lasten voorkomen of u heeft een nieuwe baan gevonden waarvoor u snel moet verhuizen. Er zijn dus tal van redenen waarom u uw huis sneller wilt verkopen. Maar hoe doet u dat?

Goede prijs, goede presentatie

Hoewel huizen weer minder lang te koop staan dan op het dieptepunt van de crisis, duurt het vaak toch nog lang voordat een woning verkocht is. Een huis sneller verkopen doet u door een vraagprijs die niet al te hoog is, en vooral door een goede presentatie. Mensen moeten zichzelf kunnen voorstellen in uw woning. Dat gaat lastig wanneer er veel persoonlijke spullen op de foto staan of wanneer het niet goed opgeruimd is. Sommige mensen kunnen daar doorheen kijken, maar veel mensen vinden dat moeilijk. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor goede foto’s en een opgeruimd huis tijdens bezichtigingen. Daarmee kunt u uw huis écht sneller verkopen!

Makkelijk en snel woning verkopen

U kunt natuurlijk uw huis bij een makelaar te koop zetten, wachten tot zich geïnteresseerden melden en vervolgens steeds weer opnieuw uw huis tot in de puntjes opruimen voor wéér een bezichtiging. Het kan echter ook gemakkelijker en sneller: wanneer u uw huis aanmeldt bij Garant Vastgoed, ontvangt u van ons binnen twee dagen een eerste richtprijs. Kunt u zich daarin vinden? Dan komt een beëdigd taxateur bij u langs voor het taxeren van uw woning en doen wij een definitief bod. Worden we het eens, dan is uw woning zonder voorbehoud van financiering verkocht. U heeft direct zekerheid en u kunt uw woning sneller verkopen dan bij welke makelaar dan ook!

Meld uw woning aan

Lijkt het u ook fijn om uw woning snel te kunnen verkopen, zonder ellenlange onderhandelingen en talloze bezichtigingen? Meld uw woning dan meteen vrijblijvend aan bij ons en binnen twee dagen hoort u van ons de richtprijs!

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.