Tuin of balkon verkoopklaar maken

Bij het verkoopklaar maken van uw woning denkt u misschien alleen aan het huis zelf. Netjes opgeruimd, licht in huis, niet teveel persoonlijke spullen of foto’s aan de muur, eindelijk die afdekplintjes eens bevestigen en een frisse bos bloemen op tafel: we kennen de tips allemaal. Waar vele mensen niet aan denken, is de tuin of het balkon. Toch is dat ook van groot belang. Zeker de voortuin is in zekere zin het visitekaartje van uw woning, waar bewoners verliefd op kunnen worden – of op kunnen afknappen.

Tuin opruimen

Zorg er dus voor dat uw tuin netjes is opgeruimd. Geen rondslingerend speelgoed van de kinderen, fietsen voor de ramen of kliko’s in de voortuin dus! Ook de achtertuin kan wel wat aandacht gebruiken. Zorg ervoor dat het onkruid gewied is en het gras gemaaid. Ligt uw achtertuin op het zuiden? Behandel uw terras dan voor de bezichtiging even met een product dat groene aanslag op tegels verwijdert. Daardoor ziet uw tuin er meteen een stuk aangenamer uit.

Balkon

Ook voor uw balkon geldt dat hij een belangrijke blikvanger is. Hoe verleidelijk het ook is om dat kratje bier en die zak met huisvuil te laten staan: zorg dat het opgeruimd is. Staat er een tuinset of bistroset op het balkon? Geef dat voor iedere bezichtiging even een sopje. En zorg er ook voor dat de vloer netjes geschuurd is. Zo krijgen uw potentiële kopers zin om lekker in het zonnetje te gaan zitten!

Huis snel verkopen

Een huis verkopen betekent vaak: veel bezichtigingen. Heeft u geen zin om voor iedere bezichtiging weer in de slag te gaan met sopjes, tuinhandschoenen en de grasmaaier? Dan is uw woning verkopen aan Garant Vastgoed wellicht iets voor u. Wij kopen huizen in heel Nederland en geven snel duidelijkheid of wij geïnteresseerd zijn in een woning. En met snel bedoelen we ook echt snel: binnen 48 uur ontvangt u al een richtprijs voor uw woning. Bevalt die u? Dan taxeert een onafhankelijke taxateur uw woning en doen wij ons definitieve bod. Komen we tot een overeenkomst, dan kunnen we al snel bij de notaris zitten. Ook iets voor u?

Direct uw huis verkopen

Bent u op zoek naar een manier om uw woning snel te verkopen?

Garant voordelen


 • Direct 100% zekerheid

   

 • Snelle betaling mogelijk

   

 • Geen dubbele lasten

   

 • Geen makelaarskosten

   

 • Geen notariskosten

Stap 1 Aanvraag-formulier

Vul nu ons aanvraagformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Stap 2 Snelle beoordeling

Onze beëdigd RegisterMakelaar taxeert de waarde van uw woning én beoordeelt of deze in aanmerking komt voor directe aankoop door Garant-Vastgoed.

Stap 3 Gratis prijsvoorstel

Wij brengen binnen 2 werkdagen na de taxatie van uw woning een bod uit.