Snel uw woning in Den Bosch verkopen aan Garant-Vastgoed

Snel uw woning in Den Bosch verkopen aan Garant-Vastgoed

Heeft u een interessante woning in Den Bosch die u graag snel en met zekerheid wilt verkopen? Heeft u een ander koophuis op het oog in Den Bosch? Bent u verwikkeld in een echtscheidingsprocedure, waarbij de verkoop van de woning snel dient plaats te vinden? Heeft er een overlijden plaatsgevonden en u wilt geen rompslomp met successierecht of een nagelaten woning? Heeft u ontslag gekregen en in verband met een terugloop in uw inkomsten wilt u snel uw woning in Den Bosch verkopen?

Bij een gewenste snelle verkoop van uw woning in Den Bosch, bent u niet gebaat bij de verkoop door een reguliere makelaar. De makelaar kost u véél geld aan courtage én de makelaar kan u niet garanderen hoe lang uw woning te koop zal staan.

Als u uw huis in Den Bosch verkoopt aan Garant-Vastgoed bespaart u duizenden euro’s aan courtage en bijkomende kosten. Sterker nog, courtage-kosten komen hier niet ter sprake. Garant-Vastgoed koopt uw woning. Hierdoor is er geen sprake van bemiddeling en is er dus ook geen sprake van courtage-kosten. Dus bij verkoop aan Garant-Vastgoed betaald u helemaal niets aan ons. U weet dus exact wat de woning u opbrengt.

En… U heeft de zekerheid dat uw woning zonder financieel voorbehoud is verkocht.

 

Garant-Vastgoed koopt uw woning in Den Bosch

Wilt u meer weten en snel zekerheid over de verkoop van uw woning in Den Bosch?
Doe dan direct online een aanvraag bij Garant-Vastgoed.

  • Gratis en direct uw huis aanmelden.
  • Binnen 2 werkdagen het beste bod.
  • Geen makelaarskosten en notariskosten.

Vertrouwd en veilig

Bij Garant Vastgoed werken wij met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht!