Snel mijn huis verkopen

Snel mijn huis verkopen

Er kunnen situaties in uw leven zijn waarin er maar één ding op zit: snel mijn huis verkopen. Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft gehad met een scheiding en u allebei zo snel mogelijk een nieuwe start wilt maken. Of wanneer u voor een andere baan moet verhuizen naar een andere stad of zelfs een ander land. Denkt u dat snel van uw huis af komen lastig is? Dat hóeft niet het geval te zijn! 

Huis snel verkopen
Uw huis verkopen op de ‘reguliere’ manier is een tijdrovende aangelegenheid. U moet een makelaar zoeken, hem of haar een inschatting laten maken van de waarde van het huis, het hele huis opruimen voor de foto’s en vervolgens moet u rondleidingen van kopers én onderhandelingen doorstaan. Dat is niet alleen veel werk, maar het kost vaak maanden voordat u daadwerkelijk een handtekening onder de koopakte kunt zetten – om nog maar niet te spreken over de overdracht zélf, want daar gaat nog een periode van voorbehoud aan vooraf. 

Huis snel verkopen
Gelukkig kan het ook op een andere manier: door uw woning te verkopen aan een opkoper zoals Garant-Vastgoed. Wanneer u uw woning aan ons verkoopt, zijn het maken van foto’s, het verkoopklaar maken van uw huis en de lange overbruggingstijd tussen het tekenen van de koopovereenkomst en de overdracht allemaal niet aan de orde. Wij kopen uw woning namelijk zonder voorbehoud van financiering en we kunnen dus snel bij de notaris zitten. 

Snel huis verkopen in drie stappen
Het snel verkopen van uw huis gaat in vijf simpele stappen: u meldt uw woning bij ons aan, waarna u binnen 48 uur hoort of wij interesse hebben en zo ja, voor welk bedrag wij uw huis zouden willen kopen. Dit is slechts een eerste indicatie, want stap twee is een bezichtiging waarna ons definitieve bod volgt. Worden we het eens? Dan is het koopcontract zónder voorbehoud al snel getekend en kunnen we snel bij de notaris zitten. De notariskosten nemen wij voor onze rekening! 

 

Snel mijn huis verkopen? Ja, graag!

Wilt u graag snel van uw huis af? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen. Direct uw huis aanmelden kan natuurlijk ook. Zo gaat het extra vlot en kunt u uw huis snel verkopen!

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.