Snel huis verkopen bij accepteren huurwoning

Huurwoningen zijn vaak lastig te vinden. Zeker wanneer u snel wilt verhuizen, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe baan heeft gevonden of vanwege een scheiding, kan het zaak zijn om snel te schakelen wanneer u eindelijk een huurwoning hebt gevonden. Maar wat als u nog een woning te koop hebt en de dubbele lasten die daarbij komen kijken, niet kunt of wilt opbrengen? Gelukkig is er een oplossing: snel-woning-verkopen.nl!

Snel uw woning verkopen

Met snel-woning-verkopen.nl kunt u snel van uw koopwoning af zijn, in slechts enkele eenvoudige stappen. Allereerst meldt u uw woning vrijblijvend bij ons aan. Wanneer wij interesse hebben in uw woning, krijgt u van ons binnen twee werkdagen een richtprijs voor uw woning. Kunt u zich daarin vinden? Dan gaat onze beëdigd makelaar-taxateur aan de slag om uw woning te taxeren en krijgt u van ons een definitief bod. Wanneer we tot een akkoord komen, stellen we een koopcontract op zónder ontbindende voorwaarden en kunnen we al snel bij de notaris zitten voor de overdracht.

Huurwoning accepteren

Dankzij de zekerheid die Garant-Vastgoed u kan bieden, kunt u de huurwoning accepteren waar u zo lang naar op zoek bent geweest. Daardoor kunt u bijvoorbeeld sneller aan de slag in uw nieuwe baan, of in uw nultreden-seniorenwoning trekken. Uw koopwoning is geen blok meer aan uw been bij het accepteren van uw huurwoning en u heeft meteen zekerheid over het verkoopbedrag en de voorwaarden.

Uw huis snel verkopen

Wilt u ook verhuizen naar een huurwoning, maar zit uw koopwoning u daarbij in de weg? Meld dan uw woning vrijblijvend aan bij Garant-Vastgoed en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wie weet, kunt u dan al snel een huurwoning accepteren en beginnen aan de volgende fase in uw leven!

Direct uw huis verkopen

Bent u op zoek naar een manier om uw woning snel te verkopen?

Garant voordelen


 • Direct 100% zekerheid

   

 • Snelle betaling mogelijk

   

 • Geen dubbele lasten

   

 • Geen makelaarskosten

   

 • Geen notariskosten

Stap 1 Aanvraag-formulier

Vul nu ons aanvraagformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Stap 2 Snelle beoordeling

Onze beëdigd RegisterMakelaar taxeert de waarde van uw woning én beoordeelt of deze in aanmerking komt voor directe aankoop door Garant-Vastgoed.

Stap 3 Gratis prijsvoorstel

Wij brengen binnen 2 werkdagen na de taxatie van uw woning een bod uit.