Snel huis verkopen

Snel huis verkopen

U wilt graag zoveel mogelijk zekerheid over het verkopen van uw huis? Dan bent u bij Garant-Vastgoed aan het juiste adres. Wij kopen uw woning tegen de beste prijs. Of u uw huis nu wil verkopen i.v.m. dubbele lasten, een echtscheiding of wellicht een dreigende beslaglegging op uw woning, wij zorgen in alle gevallen dat u snel van uw huis af bent.

Uw huis snel verkopen

Bij het verkopen van uw huis wilt u graag snel weten waar u aan toe bent. U wilt tenslotte niet een van die huizenbezitters zijn van wie de woning maanden of jaren te koop staat. Zeker wanneer u bijvoorbeeld een huis heeft geërfd, is het belangrijk om het huis snel te verkopen: de Belastingdienst klopt dan immers binnen een jaar aan de deur. Gelukkig kunt ook u uw huis snel verkopen. 

Snel huis verkopen: vijf stappen

Wanneer u uw huis aan Garant-Vastgoed verkoopt bent u er zeker van dat het verkoopproces razendsnel verloopt. U meldt simpelweg uw woning aan via de site, waarna we u binnen 48 uur een eerste bod sturen. Lijkt dat u een goed bod? Dan maken we een afspraak voor een rondlieiding door het huis. Al snel daarna krijgt u ons definitieve bod. Komen we tot een akkoord, dan kunnen we het koopcontract binnen een paar dagen tekenen. Verkocht is ook écht verkocht, want we hanteren geen voorbehoud van financiering. Bovendien bespaart u bij Garant-Vastgoed duizenden euro's aan makelaarskosten. 

Snel uw huis verkopen?

Wilt u meer weten en snel zekerheid over de mogelijkheden voor het snel verkopen van uw huis aan Garant-Vastgoed?  Doe dan direct online een aanvraag bij Garant-Vastgoed en ontdek hoe wij u snel en efficiënt helpen.

1. Algemene gegevens
2. Woning

Daarom
Garant Vastgoed

  • Kwaliteit

  • Openheid

  • Duidelijkheid

  • Zekerheid

Vertrouwd en veilig

Bij Garant Vastgoed werken wij met het keurmerk Verkoopgarantie. Hiermee krijgt u de garantie dat uw woning tegen een vooraf vastgestelde prijs wordt verkocht!