Laat uw woning opkopen door Garant-Vastgoed

Wilt u uw woning snel verkopen? Dan heeft het weinig zin om een gewone makelaar in te schakelen. Zeker in de huidige huizenmarkt kunnen makelaars niet garanderen dat uw woning snel wordt verkocht. En dat terwijl u wel een hoge courtagevergoeding moet betalen. Niet bepaald waar u op zit te wachten.

Woning verkopen aan opkoper

De oplossing? Uw woning verkopen aan een opkoper zoals Garant-Vastgoed BV. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van woningen en geven u wél de garantie dat uw woning snel wordt verkocht. Wij werken niet met langdradige en ingewikkelde procedures, maar handelen zaken efficiënt en vakkundig af.

Na het aanmelden van uw woning brengen wij al binnen twee werkdagen een richtprijs uit voor uw huis en doen we na de taxatie door onze beëdigde registermakelaar/ -taxateur een definitief bod. Gaat u akkoord? Dan maken we de koopakte, zonder ontbindende voorwaarden, op en spreken we met u de datum van overdracht af.

Bespaar tot duizenden euro’s

Als wij uw woning opkopen profiteert u echter niet enkel van de garantie dat uw woning snel is verkocht, maar bespaart u ook nog eens flink wat kosten. Bij ons betaalt u namelijk geen courtagekosten, wat duizenden euro´s kan schelen. En wist u dat wij als woning opkoper vaak horen dat wij een hoger bod dan gemiddeld uitbrengen? Zo kunt u bij ons rekenen op een eerlijke prijs voor uw woning.

Snel uw huis verkopen? Wij kopen uw woning op!

Bent u benieuwd naar ons bod? En wilt u uw woning laten opkopen door een vastgoedinvesteerder die er snel voor kan zorgen dat u van uw woning afkomt? Dan bieden wij u snel duidelijkheid over de verkoop van uw woning. Laat ons direct bieden op uw huis!

Stap 1 Aanvraag-formulier

Vul nu ons aanvraagformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Direct uw huis verkopen

Bent u op zoek naar een manier om uw woning snel te verkopen?

Garant voordelen


 • Direct 100% zekerheid

   

 • Snelle betaling mogelijk

   

 • Geen dubbele lasten

   

 • Geen makelaarskosten

   

 • Geen notariskosten