Investeerder gezocht woning

Investeerder gezocht woning

Wanneer u een woning heeft waar u snel vanaf wilt, heeft u geen zin om lange verkooptrajecten te doorlopen met talloze bezichtigingen en eindeloze onderhandelingen. Wat u graag wilt, is op korte termijn uw woning verkopen. Daarvoor is een heel eenvoudige oplossing: een investeerder voor uw vastgoed. 

Investeerder voor uw woning

Nadat u alle voors en tegens op een rijtje hebt gezet, heeft u de keuze gemaakt en zet u de volgende stap: investeerder gezocht! Hoe vindt u nu de investeerder die u zoekt? En waar moet u op letten? Zaken die u zeker mee moet nemen in uw overweging, is de snelheid waarmee de investeerder handelt. Zeker wanneer u snel uw vastgoed wilt verkopen – bijvoorbeeld omdat het een woning uit een erfenis betreft waarbij de Belastingdienst al snel aan de deur komt kloppen, of wanneer u gaat scheiden en snel stappen wilt zetten. U wilt dan niet te maken krijgen met een investeerder bij wie het een langdurig traject gaat worden, bijvoorbeeld verkoop via een makelaar.

Woning verkopen aan investeerder

Het verkopen van uw woning aan een investeerder kan dus een perfecte oplossing zijn, maar het is wel het handigst om te kiezen voor een investeerder die snel kan schakelen. Garant-Vastgoed, bekend van de website Snel-Woning-Verkopen – de naam zegt het al! – is zo’n investeerder. 

Woning snel verkopen

Wanneer u uw woning aanmeldt bij Garant-Vastgoed hoort u binnen 48 uur of wij interesse hebben. Is dat het geval en bevalt de richtprijs die we u sturen u, dan kunnen we al snel een afspraak maken voor een bezichtiging. Daarna krijgt u ons definitieve bod. Komen we tot een akkoord, dan is uw woning verkocht zónder voorbehoud van financiering. Ideaal dus! 

Investeerder voor uw woning gezocht?

Bent u ook op zoek naar een investeerder die u snel van uw woning af helpt? Maak dan vandaag nog kennis met Garant-Vastgoed en ontdek hoe vlot uw woning verkocht kan zijn. Neem contact met ons op of bied uw woning direct aan voor een snelle reactie. 

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Woning aanmelden

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan.
 • Binnen 48 uur
  een reactie

  Binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.
 • Inplannen van
  een bezichtiging

  Komt ons bod overeen? Dan plannen we een afspraak in.
 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod.
 • Officiële koopakte

  U ontvangt een officiële koopakte.
 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.