Huis verkopen na overlijden partner

Huis verkopen na overlijden partner

U wilt er natuurlijk niet aan denken, maar het kan ook u zomaar gebeuren: een partner die plotseling of na een ziekbed overlijdt. Een verschrikkelijke situatie die niet alleen emotioneel een grote impact heeft, maar ook op financieel gebied grote gevolgen heeft. Een van de zaken om bij stil te staan is de koopwoning. Hoe zit het met de hypotheek? Wat dekt de overlijdensrisicoverzekering? En wilt u überhaupt nog wel in de woning blijven wonen? Belangrijke vragen om goed over na te denken.

Uw woning snel verkopen bij overlijden
Als u besluit de woning te verkopen, is Garant Vastgoed u graag van dienst. Wij begrijpen dat u niet zit te wachten op aanslepende procedures, maar snel zekerheid wilt over wat u kunt verwachten. Daarom bieden we een overzichtelijke en efficiënte werkwijze om uw woning snel te verkopen.

Hierbij kopen wij uw woning op en geven we u binnen twee werkdagen een richtprijs voor het huis. Bent u hiermee akkoord? Dan komen we langs om de woning te taxeren en brengen we een definitief bod uit. De volgende stap is het in overeenstemming bepalen van een opleveringsdatum en het opmaken we de koopakte. Hierbij rekenen wij geen courtagekosten zodat u een hogere nettoprijs voor uw woning krijgt.

Zo biedt Garant Vastgoed een overzichtelijke manier van werken waarbij we u de mogelijkheid bieden om uw woning snel en tegen een goede prijs te verkopen.

 

Meld uw woning aan voor een vrijblijvend bod

Dus bent u op zoek naar een manier om uw woning snel te verkopen na het overlijden van uw partner? Meld dan direct uw woning aan en laat ons een vrijblijvend bod uitbrengen op uw woning.

Veelgestelde vragen