Huis verkopen aan woningopkoper

Uw huis verkopen levert flink wat rompslomp op. Ga maar na: u moet uw huis verkoopklaar maken, er foto’s van laten maken, elke keer opruimen als er bezichtigingen zijn, onderhandelingen voeren en afspraken maken met de koper – die misschien veel eerder of juist later in uw huis wil gaan wonen dan u zelf van plan was te verhuizen. En, oh ja: aan het einde van de rit krijgt u ook nog eens een gepeperde rekening van uw makelaar voor de courtage. 

Verkoop huis aan woningopkoper
Heeft u daar allemaal geen zin in? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen. Want een huis verkopen is een tijdrovende, stressvolle en vooral dure aangelegenheid. Maar het kan ook anders. Wanneer u ervoor kiest om uw woning te verkopen aan een woningopkoper zoals Garant-Vastgoed betaalt u geen courtage en hoeft u niet steeds uw huis op te ruimen voor bezichtigingen. U verkoopt uw huis namelijk aan een professionele investeerder, en niet aan een particulier.

Voordelen woningopkoper
Het verkopen van uw huis aan een woningopkoper is een perfecte oplossing en kent heel veel voordelen. Dat komt doordat u uw huis rechtstreeks aan de professionele investeerder verkoopt en niet aan particuliere kopers. Een woningopkoper kijkt door achterstallig onderhoud heen en u hoeft uw huis niet steeds op te ruimen of er foto’s van te laten maken. Dat scheelt u veel tijd. Bovendien heeft u bij een woningopkoper geen last van de onzekerheid die u bij verkoop aan een particuliere koper wel hebt. Wij kopen uw huis namelijk zonder voorbehoud van financiering. Als u snel wilt verhuizen, kunnen we al binnen een paar weken bij de notaris zitten! 

Woningopkoper kosten
Voor het verkopen van uw huis aan de woningopkoper van Garant-Vastgoed betaalt u bovendien geen courtage. Daarmee bespaart u veel geld. Ook hoeft uw huis niet tiptop in orde te zijn. Wij kunnen door achterstallig onderhoud of een wat gedateerde, persoonlijke inrichting heen kijken. Verkoopklaar maken is dus niet nodig. Ook dat scheelt u heel wat euro’s. 

Verkoop uw huis aan woningopkoper Garant-Vastgoed
Wilt u uw huis ook snel en gemakkelijk verkopen? Meld uw woning dan nu aan bij Garant-Vastgoed. Binnen enkele dagen krijgt u dan van ons een eerste indicatie van de prijs die we u willen betalen voor uw huis. Bevalt u die, dan maken we een afspraak voor een bezichtiging en doen we een definitief bod. Komen we tot een overeenkomst? Dan is uw huis zonder voorbehoud verkocht en heeft u meteen zekerheid. Ideaal toch? Meld uw huis vandaag nog aan en verkoop snel, makkelijk en voordelig!