Huis verkopen aan de bank

Huis verkopen aan de bank

Wanneer het lastig wordt om uw hypotheek te betalen, kunt u uw huis verkopen aan de bank. U voorkomt zo (verdere) financiële problemen en kunt weer beginnen met een schone lei. Maar de bank betaalt in veel gevallen minder voor uw huis dan u er anders voor zou krijgen. Dat is zonde van het geld.

Huis verkopen aan opkoper
Daarom is het een goed idee om ook uw andere opties te overwegen. U kunt natuurlijk uw huis te koop zetten bij een makelaar, maar dan duurt het soms lang voordat uw huis verkocht is. Een andere optie is het verkopen van uw huis aan Garant Vastgoed. Wij zorgen ervoor dat u uw huis snel kunt verkopen en dus snel verder kunt met het maken van een nieuwe start. Zónder dat u uw huis hoeft te verkopen aan de bank.

Uw huis snel verkopen
Bij Garant Vastgoed verkoopt u uw huis snel en eenvoudig. We hanteren daarvoor een handig vijfstappenplan, waarbij we uw huis slechts eenmalig hoeven te bezichtigen. U heeft dus niet te maken met talloze afspraken met kijkers die uiteindelijk toch geen bod doen op uw huis. En omdat we uw huis kopen zonder voorbehoud financiering, weet u zeker dat uw huis definitief verkocht is zodra de handtekeningen op het koopcontract staan. Dat scheelt u weer een maand onzekerheid. 

Verkoop uw huis niet aan de bank
Wilt u uw huis verkopen voor een fatsoenlijke prijs? En bent u bang dat de bank u die niet kan bieden? Dan is het een goed idee om eens te informeren naar de mogelijkheden bij Garant Vastgoed. Dat kan u niet alleen veel geld schelen, maar ook een heleboel tijd en gedoe. Onze werkwijze is simpel en helder: u weet in iedere stap van het proces precies waar u aan toe bent. Neem gerust contact met ons op of meld uw huis meteen aan. Dan hoeft u uw huis niet te verkopen aan de bank en krijgt u een eerlijke prijs. 

Veelgestelde vragen

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Meld uw
  woning aan

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan bij Garant Vastgoed.

 • Binnen 48 uur weet u of wij interesse hebben

  Na ontvangst van deze gegevens ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.

 • Inplannen van een bezichtiging

  Komt dit bod tegemoet aan uw verwachtingen, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging.

 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod. Gaat u hiermee akkoord, dan spreken wij een opleveringsdatum met u af.

 • Officiële koopakte

  Aan de hand van deze afspraken ontvangt u een officiële koopakte. Op de afgesproken opleveringsdatum gaan wij naar de notaris en krijgt u na het tekenen van de leveringsakte de afgesproken netto koopsom.

 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.