Huis snel verkopen zonder makelaar

Huis snel verkopen zonder makelaar

Uw woning snel verkopen, zónder de kosten en de rompslomp die een makelaar met zich meebrengt? Het kan, door te kiezen voor Garant-Vastgoed! 

Zonder makelaar uw huis verkopen
Veel mensen denken dat bij het verkopen van een huis een makelaar verplicht is, maar dat is zeker niet zo. Een makelaar rekent vaak een hoge courtage en u heeft er zelf ook nog veel werk aan, want u moet uw woning sowieso opruimen of – in het ergste geval – verkoopklaar maken door bijvoorbeeld muren in een neutralere kleur te schilderen of de tuin op te knappen. Dat niet alleen, u moet ook steeds tijd vrijmaken en het huis opruimen voor bezichtigingen. En daarna volgen onderhandelingen, die ook weer spanning opleveren én tijd kosten.

Garant-Vastgoed: geen makelaar
Garant-Vastgoed is geen makelaar, maar een woningopkoper. Dat betekent dat wij uw woning zelf van u kopen. Dat maakt het proces niet alleen een stuk korter, maar ook overzichtelijker. Het bestaat uit slechts enkele simpele stappen: u meldt uw woning bij ons aan, wij laten binnen twee dagen weten of wij interesse hebben en geven u een eerste richtprijs. Bevalt deze u, dan maken we een afspraak voor een rondleiding en krijgt u ons definitieve bod. Bent u daarmee akkoord? Dan volgen het koopcontract én de afspraak bij de notaris al snel! En dat alles zónder courtagekosten. 

Snel huis verkopen zonder makelaar
U ziet: het verkopen van uw huis zonder makelaar via Garant-Vastgoed kan heel snel gaan. Maar u hoeft natuurlijk niet op stel en sprong uw huis te verlaten. U kunt er ook voor kiezen om nog langere tijd in uw huis te blijven wonen, omdat bijvoorbeeld uw nieuwe huis nog niet opgeleverd is of omdat u eerst zeker wilt zijn van verkoop van uw huidige woning voordat u een nieuw huis koopt. Op het gebied van de opleverdatum van uw huis zijn wij heel flexibel. Wat niét flexibel is, is het koopcontract: dat is namelijk zonder voorbehoud van financiering. U heeft meteen 100% zekerheid over de verkoop van uw huis. Prettig! 

 

Meld uw huis aan bij Garant-Vastgoed

Wilt u uw huis ook snel en gemakkelijk verkopen zónder makelaar? Neem vandaag nog contact op met Garant-Vastgoed of meld uw huis meteen aan. Wij zorgen ervoor dat uw huis wordt verkocht op een snelle en eenvoudige manier.

Welke rompslomp heeft u als uw huis onverkocht blijft?
Over de huizenmarkt

Welke rompslomp heeft u als uw huis onverkocht blijft?

Een onverkocht huis hebben kan lastig zijn. Bent u al verhuisd naar een nieuwe woning? Dan betaalt u onnodig geld voor een lege woning....

In 5 stappen uw woning verkopen

 • Meld uw
  woning aan

  Vrijblijvend én kosteloos meldt u uw woning aan bij Garant Vastgoed.

 • Binnen 48 uur weet u of wij interesse hebben

  Na ontvangst van deze gegevens ontvangt u binnen twee werkdagen een reactie of direct een bod.

 • Inplannen van een bezichtiging

  Komt dit bod tegemoet aan uw verwachtingen, dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging.

 • Definitief bod

  Na de bezichtiging volgt het definitieve bod. Gaat u hiermee akkoord, dan spreken wij een opleveringsdatum met u af.

 • Officiële koopakte

  Aan de hand van deze afspraken ontvangt u een officiële koopakte. Op de afgesproken opleveringsdatum gaan wij naar de notaris en krijgt u na het tekenen van de leveringsakte de afgesproken netto koopsom.

 • Gefeliciteerd! Uw
  huis is verkocht.