Huis snel verkopen na scheiding

Huis snel verkopen na scheiding

Een scheiding is een nare gebeurtenis, die er in veel gevallen toe leidt dat de gezamenlijke woning verkocht moet worden. Dat wilt u het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Zeker wanneer u een nieuwe start wilt maken en het huis een blok aan uw been wordt. Gelukkig is er Garant-Vastgoed.

Snel echtelijke woning verkopen
Want uw echtelijke woning, die wilt u natuurlijk snel verkopen. Niet alleen omdat u wellicht allebei al een nieuwe woning hebt gevonden en dubbele lasten wel het laatste zijn dat u kunt gebruiken. Maar ook omdat u op deze manier uw scheiding snel achter u kunt laten en uw leven snel weer opnieuw kunt gaan opbouwen. Dat is al lastig genoeg zonder een onverkochte woning, dus is het zaak snel Garant-Vastgoed in te schakelen.

Huis in enkele stappen verkopen
Het verkopen van uw woning aan Garant-Vastgoed is heel eenvoudig. Het proces bestaat uit enkele simpele stappen. Allereerst biedt u uw woning aan via onze website. U hoort binnen 48 uur of wij interesse hebben en dan krijgt u ook in de meeste gevallen ook meteen een bod. Kunt u zich daarin vinden? Dan maken we een afspraak voor een bezichtiging en krijgt u ons definitieve bod. Komen we tot een akkoord, dan kunnen we al heel snel bij de notaris zitten voor de overdracht. Omdat we geen ontbindende voorwaarden hanteren in ons koopcontract en ook werken zonder voorbehoud van financiering, heeft u meteen zekerheid over de verkoop van uw huis.

Verkoop uw huis na scheiding
Wilt u na uw scheiding ook snel een nieuwe start maken? Meld dan vandaag uw woning nog aan bij Garant-Vastgoed. Wij zorgen ervoor dat u snel van uw woning af bent en dat u zonder (geld)zorgen aan uw toekomst kunt beginnen.

Nieuws en actualiteiten

Verwachting: waardedaling woningen, minder vraag naar huizen
Over de huizenmarkt

Verwachting: waardedaling woningen, minder vraag naar huizen

De continue opwaartse lijn waarin de Nederlandse huizenmarkt tot voor kort zat, lijkt gestuit te zijn door het coronavirus en de crisis...