Hoe verkoop ik mijn huis snel?

Er kunnen situaties zijn waarin u snel van uw woning af wilt. Bijvoorbeeld omdat u voor werk gaat verhuizen naar de andere kant van het land. Of omdat u gaat scheiden en u snel weer verder wilt met uw leven. Soms kan het ook zo zijn dat u een huis erft en u het snel wilt verkopen, voordat de erfbelasting moet worden betaald. Dan stelt u zichzelf dus de vraag: hoe verkoop ik mijn huis snel? 

Huis snel verkopen

Het antwoord op die vraag is: door uw huis aan te melden bij Garant-Vastgoed. Deze woningopkoper koopt huizen op in heel Nederland. Let op: dit is heel iets anders dan uw huis verkopen via een makelaar! Want als u uw huis verkoopt aan Garant-Vastgoed, heeft u met het verkoopklaar maken, bezichtigingen, onderhandelingen en onzekerheid vanwege het voorbehoud van financiering helemaal niets te maken. Wij handelen snel en professioneel. Zo verkoopt u uw huis snel en eenvoudig. 

Hoe werkt huis snel verkopen?

Wanneer u kiest voor Garant-Vastgoed kunt u uw huis in vijf snelle en simpele stappen verkopen. Stap 1 is het aanmelden van uw huis. Dat kan eenvoudig via het formulier op onze website. We gaan dan uw huis bekijken en laten u binnen 48 uur weten of we geïnteresseerd zijn. Is dat het geval, dan krijgt u ook meteen ons eerste bod. Wilt u met ons in zee gaan? Dan maken we een afspraak voor een rondleiding door uw huis. Daarna krijgt u van ons het definitieve bod. Gaat u daarmee akkoord, dan tekenen we snel het koopcontract. Omdat wij als woningopkoper niet afhankelijk zijn van een financiering bij de bank, is er geen voorbehoud van financiering en is het koopcontract dus meteen definitief. Ook de afspraak bij de notaris kan al snel plaatsvinden. 

Ik verkoop mijn huis snel!

Wilt u op korte termijn uw eigen huis of een huis uit een erfenis verkopen, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met Garant-Vastgoed. Wij kunnen u helpen om het huis snel te verkopen, zodat u binnenkort al zekerheid heeft. 

Uw woning snel verkopen?

Vraag direct een bod aan