Emigreren? Snel uw woning verkopen!

Veel mensen kiezen voor een toekomst buiten Nederland. Bijvoorbeeld omdat ze een goede baan in het buitenland kunnen krijgen, of gewoon simpelweg vanwege het klimaat. Maar of u nu naar België of naar Belize emigreert: het wordt een stuk lastiger wanneer uw woning nog niet verkocht is.

Onderhuur of verkoop

Het is immers lastig om in het buitenland aan uw nieuwe toekomst te beginnen terwijl u nog hypotheekverplichtingen in Nederland hebt. Uw woning verkopen kan lang duren. Onderhuur kan een tijdelijke uitkomst zijn, maar veel hypotheekverstrekkers staan dat niet toe én u loopt het risico dat uw woning compleet wordt afgeleefd, of dat er zich criminele activiteiten in afspelen tijdens uw afwezigheid. Toch denken veel mensen dat het de enige optie is om niet met dubbele lasten geconfronteerd te worden na een emigratie.

Emigreren

Snel verkopen via Garant Vastgoed

Gelukkig is onderhuur niet de enige mogelijkheid. U kunt uw woning snel verkopen door uw woning aan Garant Vastgoed aan te bieden. Dat werkt heel simpel: u meldt uw woning bij ons aan via ons digitale formulier en wij doen u binnen een paar dagen ons eerste bod. Bevalt dat u, dan komt een onafhankelijke taxateur uw woning taxeren. Op basis daarvan doen wij u ons definitieve bod. Wanneer we tot een overeenkomst komen, is uw woning verkocht zónder voorbehoud van financiering. U heeft dus meteen zekerheid en we kunnen al binnen enkele weken bij de notaris zitten voor de overdracht!

Snel duidelijkheid

Wilt u ook uw woning snel verkopen, zodat u zich volledig kunt richten op uw emigratie en alles wat daarbij komt kijken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, bijvoorbeeld door ons aanmeldformulier in te vullen. Wij bieden u snel duidelijkheid. Zo kunt u vooruit kijken naar uw toekomst in verre (of niet zo verre) oorden!

Item is Offline

Garant voordelen

 • Direct 100% zekerheid
   
 • Snelle betaling mogelijk
   
 • Geen dubbele lasten
   
 • Geen makelaarskosten
   
 • Geen notariskosten

Stap 1 Aanvraag-formulier

Vul nu ons aanvraagformulier in, wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Stap 2 Snelle beoordeling

Onze beëdigd RegisterMakelaar taxeert de waarde van uw woning én beoordeelt of deze in aanmerking komt voor directe aankoop door Garant-Vastgoed.

Stap 3 Gratis prijsvoorstel

Wij brengen binnen 2 werkdagen na de taxatie van uw woning een bod uit.